CAR
SEXY CARS

Friday, August 31, 2007

Ford Focus WRC 2005 07

Chrisler 300



another Masareti MC 12 Maserati MC12 Maserati Gran Sport Maserati MC12 Corsa  Maserati Presents The Quattroporte

bmw 3

BMW 02

Alfa Romeo GT 04

Alfa Romeo 8C Competizione 02

aston martin

fiat doblo

Lamborghini Polizia

Lamborghini Polizia 01

Honda Civic typeR 03

citreon

Honda New

mustang




Thursday, August 30, 2007

formula 1 cars 2




formula 1 cars





ferrari f1 racing team and accecoris





Lamborghini Diablo wallpaper collections part 2





Lamborghini Diablo wallpaper collections





Is It Really Worth It?

Can someone please explain why as soon as you decide to watch what you eat in time to look decent for summer, everyone around you seems to be eating cake!!!

Halloween 2007

Op Yago’s Disney Nieuws kon je al een en ander te weten komen over het Halloweenseizoen in Disneyland Resort Paris. Vanaf vandaag is de Nederlandse versie van de officiële Halloweensite online : http://www.magichalloween.com/ . De Vlaamse en Franstalige versie voor de Belgen is er echter nog niet maar we kunnen al eens een kijkje nemen op de site voor onze Noorderburen.

Jessica Alba I will be, so help me God

Oh My God - I'm in so much pain!!!
Tonights pain was totally self-inflicted at my reformer pilates course. (Which I am absolutely loving by the way)
Tuesday's pain was kind of by choice but I stepped innocently into an open pilates class with the gorgeous Karla who I have now re-named the 'Smiling Assassin'. Little did I know her love of travelling lunges, duck walks and crab laps!! As a result I have not been able to lower myself without my thigh muscles screaming. Sitting at the computer was hard but getting up from this chair is going to be harder!
Wednesday I stupidly agreed to help out one of the instructors by allowing her to use me as a guinea pig while she practised her routine. God I'm stupider than I thought.
So... having done very minimal exercise in the last 6 months I opt to do 3 open pilates classes in 3 days!! Can anyone say 'moron'?
Excuse me while I get Kahuna to rig up a rope and pulley system to lower me into a hot bath...

Wednesday, August 29, 2007

Hollywood First National Bank

Nadat je eerder reeds een foto van een maquette op Yago’s Disney Nieuws kon zien, is er nu een nieuw concept-art van de nog in aanbouw zijnde Hollywood Boulevard in de Walt Disney Studios verschenen op Central Plaza (Grandmath). Naast de Tower of Terror, kan je nog andere gebouwen herkennen, zoals de Hollywood First National Bank. Op onderstaand filmpje zie je de gelijkenis tussen het originele gebouw en de kopie die men in de Walt Disney Studios in Parijs aan het bouwen is.

Tuesday, August 28, 2007

18 dagen genieten van Disney’s Jungle Book

Op Yago’s Disney Nieuws hebben we al eens gemeld dat de Disney klassieker “The Jungle Book” op DVD uitgebracht wordt. Vandaag maakte Lylle Breier (senior vice president of worldwide special events for Walt Disney Studios Motion Pictures) bekend dat men ook in de legendarische cinema “The El Capitan Theatre” de 40ste verjaardag van deze Disney klassieker zal vieren. Filmliefhebbers zullen gedurende de periode van 7 tot en met 23 september meegenomen worden op safari op het ritme van de Jungle en dit voor een tocht vol avontuur en comedie. Men zal er kunnen genieten van deze favoriete Disneyfilm uit 1967 met een speciale verschijning van Baloo, die er het publiek zal entertainen met zijn "Bare Necessities" and "I wanna Be Like You." De aftrap wordt gegeven op donderdag 6 september om 18 uur met een speciale openingsnacht die bijgewoond wordt door verschillende disneymedewerkers o.a. Disneyproducer Don Hahn, bekend van "The Lion King" en "Beauty and the Beast". Op deze avond is er ook een reünie gepland van de 4 originele stemtalenten van de film nl. Bruce Reitherman (stem van Mowgli), Darlene Carr (stem van Shanti), Tsjaad Stuart (stem van de gier Flaps) en Clint Howard (stem van de Junior olifant) en songwriter Richard Sherman. Samen zullen zij een onvergetelijk liveoptreden verzorgen. Vanaf 7 september kan het gewone publiek genieten van deze film en dit om 10 u, 12.15 u, 14.30 u, 16.45 u, 19 u en 21.15 u. Ticketten dienen wel vooraf gereserveerd te worden en dit kan online op http://www.elcapitantickets.com/

Monday, August 27, 2007

Energiebeheer

Greenpeace heeft geprotesteerd tegen het slechte energiebeheer in Hong Kong Disneyland. Milieuactivisten zijn een hotel in Hong Kong Disneyland binnen geslopen en hebben er de energievretende gloeilampen vervangen door energiesparende lampen. De milieuactivisten rolden ook een spandoek uit met daarop de tekst : Mickey cooks the Climate.

Volgens Greenpeace “verduisterd Disneyland zijn eigen sprookjesverhaal door milieu-onvriendelijke verlichting te gebruiken”. Hong Kong Disneyland zegt dat het sinds 2006 energiesparende verlichting in de hotelkamers heeft geïnstalleerd. Bovendien heeft men in de hotels de uren waarop men het licht kan doen branden en de temperatuur van de airconditioners aangepast. Men is in Disneyland Hong Kong bereid om verschillende mogelijkheden te bekijken om nog meer energie te besparen en milieuvriendelijker te werken.

In de Verenigde Staten heeft Disney samengewerkt met het Ministerie van Energie om milieuvriendelijk licht te bevorderen.

Bron: AFP

Sunday, August 26, 2007

Café Hyperion

Sedert vorige week kan je in Café Hyperion in Discoveryland een nieuwe formule uitproberen. Vanaf nu kan je zelf je hamburger garneren. Er is een stand opgesteld waar je naar eigen behoefte en smaak je hamburger kan voorzien van groenten en sausen. Blijkbaar gaan we hier de Amerikaanse toer op want in de parken in de USA is dit blijkbaar een gekende formule. Benieuwd of die hier in Europa zal aanslaan want op verschillende forums zijn er toch wel kritieken te vinden zoals : wat met de hygiëne, niet iedereen is even gedisciplineerd, …

Foto’s narindra (Disney Central Plaza)

Saturday, August 25, 2007

Extra scenes voor Narniagame

Aangezien de kloof tussen de filmindustrie en de wereld van de videospelletjes steeds kleiner wordt, worden de relaties tussen beide werelden ook heel anders. Op dit moment is de Walt Disney Company bezig met de verfilming van The Chronicles of Narnia: Prince Caspian, terwijl 1UP nog volop bezig is met aanpassingen te doen aan het momenteel nog in ontwikkelingsfase verkerende spel : Traveller's Tales. Men heeft voor dit spel 2 scenes gespeeld die niet in de film zullen te zien zijn maar speciaal zijn opgenomen voor het videospelletje. De film en het spel hebben trouwens dezelfde releasedatum : 16 mei 2008 in Amerika. Het zal dus nog een tijdje duren vooraleer we te weten zullen komen welke scenes Disney gereserveerd heeft voor het spel en niet voor de film maar het zal zeker iets zijn waar Narniafans zullen naar uitkijken.

Hier alvast een voorsmaakje van het videospelletje.


Bezoek een leeg Disney's California Adventure Park

In Disney’s California Adventure Park kan je op een wel zeer originele manier het park verkennen. Wie wil kan met een segway het park doorkruisen en dit voor de openingsuren van het park.
Vooraleer je aan deze begeleide tour kan beginnen, krijg je eerst instructies over de werking van zo’n segway. Daarna kan je je stuurmanskunsten demonsteren op het hindernissenparcour die je moet afleggen vooraleer je een onvergetelijke trip door Disney’s California Adventure park maakt. Er zijn wel enkele beperkingen : men mag max. 113 kg (250 pond) wegen, men moet 18 jaar zijn of minstens 16 jaar maar dan onder begeleiding van een volwassene zijn. De bezoekers verzamelen om kwart na 7 ’s morgens voor de letter “C” van California. De tour duurt ongeveer een 3-tal uur en men is verplicht om te reserveren en dat voor minimum 2 kaartjes. De groep bestaat uit maximum 12 personen.

In de prijs van de tour, $99 (ongeveer € 72) per persoon en $79 (ongeveer € 58) voor jaarpashouders (Premium of Deluxe), zit het volgende inbegrepen:

Collectible gift
Souvenir Photo
Continental Breakfast
All-day parking at Downtown Disney district

Hier een filmpje : Segway Tour

Friday, August 24, 2007

Flashback Friday



What happened to the days when parents felt comfortable letting their children ride scooters up and down their street, or climb ridiculously high trees, or ride their bikes to the creek for some yabbying (whatever happened to Yabbies? Are they still out there?), or let their firstborn share her blankie with their boxer dogs? Yes DOGS. There is a photo somewhere of me asleep wedged between two of these gorgeous creatures. This one is the matriarch of our Boxers - Bijou, who was Dad's first child and who graciously made room in the family for me.