CAR
SEXY CARS

Saturday, February 10, 2007

DVD releases eerste half jaar 2007

Een overzicht van de Disneyfilms die gedurende de eerste helft van 2007 uitgebracht worden op DVD.

PETER PAN PLATINUM EDITION (7 maart 2007)
Eén van de meest geliefde Disney Classics, voor de allereerste keer als Deluxe Platinum Edition op DVD. Maak kennis met de ondeugende Peter Pan, de jongen die weigert om volwassen te worden, en met zijn gezelschap: zijn pittige feeënvriendinnetje Tinkelbel en de kinderen Wendy, Jan en Michiel. Met elkaar voeren ze een dappere strijd tegen de meest beruchte en luidruchtigste schurk van allemaal: Kapitein Haak. De film is op spectaculaire wijze opnieuw digitaal gerestaureerd. Met Disney Enhanced Home Theater Mix 5.1 Dolby Digital en Fastplay. Met veel uniek bonusmateriaal zoals niet gebruikte liedjes, drie nieuwe spellen, bijzonder archiefmateriaal en nog veel meer. De geliefde klassieker wordt in twee verschillende versies aangeboden. Als 2-Disc Deluxe Edition met nooit eerder vertoonde sc?nes en zeer bijzonder bonusmateriaal. Bovendien als Duopack samen met PETER PAN 2.

HIGH SCHOOL MUSICAL (21 maart 2007)
Dankzij een onvrijwillig karaoke optreden op oudejaarsavond ontdekken de ambitieuze basketbalaanvoerder Troy en het verlegen wiskundegenie Gabriella hun gemeenschappelijke zangtalent. Als ze auditie doen voor de hoofdrollen in de schoolmusical en zich voor de tweede ronde weten te kwalificeren is het hek van de dam... Een internationale Disney Channel hit die in Nederland herhaaldelijk te zien is geweest op Jetix.

ASSEPOESTER: TERUG IN DE TIJD (4 april 2007)
Stel dat... de toverkracht niet gewerkt had? Stel dat... het glazen muiltje niet had gepast? Zou de droom dan zijn uitgekomen? Assepoesters stiefmoeder krijgt de toverstaf van de Toverfee in handen en ze besluit de geschiedenis te herschrijven, zoals zij dat graag had gewild. Lukt het Assepoester om haar, samen met haar muizenvriendjes Tom en Pieter, tegen te houden?

FRANK EN FREY (4 april 2007)
Volledig gerestaureerd en met prachtig bonusmateriaal. Walt Disney’s 24ste Classic. Ontroerende en tijdloze vriendschappen zoals die tussen Bambi en Stampertje, Pinokkio en Japie Krekel, Aladdin en de Geest zijn door Walt Disney prachtig tot leven gebracht. Een van de allermooiste vriendschappen is die tussen de hond Frank en de vos Frey. Frank en Frey zijn elkaars natuurlijke vijanden, maar niets kan hun hechte vriendschap kapot maken.

FRANK EN FREY 2 (4 april 2007)
Het verhaal gaat verder…. Wanneer er een breuk ontstaat in de onverwoestbare vriendschap tussen de oude hartsvrienden Frank en Frey, brengen nieuwe vrienden hen weer bij elkaar. Een geheel nieuw avontuur van een van Disney’s meest geliefde en vertederendste animatieklassiekers.

PETER PAN 2: TERUG NAAR NOOITGEDACHTLAND (29 augustus 2007)
Maak opnieuw een magische reis met Peter Pan naar een bijzondere plek achter ‘de tweede ster rechts’ – een plek waar je nooit oud wordt: ‘Nooitgedachtland’. Wendy is inmiddels mama geworden. Haar twaalfjarige dochter Jane gelooft echt niet meer in sprookjes. De werkelijkheid om te overleven in een grijs Londen, dat door de oorlog deels is verwoest, is veel spannender. Wanneer Kapitein Haak haar kidnapt en meeneemt naar ‘Nooitgedachtland’, moet ze de realiteit van de droom onder ogen zien. Ze kan alleen vliegend naar huis terugkeren. En om te vliegen, moet ze geloven in dromen én elfenstof. Al deze titels worden gedistribueerd door Buena Vista Home Entertainment, een dochteronderneming van The Walt Disney Company. In de gehele Benelux verzorgen zij de marketing, verkoop en distributie van de Walt Disney, Touchstone, Hollywood Pictures en Buena Vista huur- en koopvideocassettes en DVD’s.

No comments:

Post a Comment