CAR
SEXY CARS

Sunday, February 4, 2007

One Mighty Party Paris

Johnny Chisholm is een organisator van Amerikaanse festiviteiten die vooral op de homogemeenschap gericht zijn. Hij is de stichter en producent van de “One Mighty Weekend” die ook in Walt Disney World worden georganiseerd. Hij heeft deze week aangekondigd dat er dit jaar vier “One Mighty Weekends” in Europa zullen plaatsvinden waaronder één in Disneyland Resort Parijs in de nacht van 29 op 30 juni 2007. Via One Mighty Party Paris hoopt hij minstens 50.000 dollar te kunnen geven aan Elton John’s AIDS Foundation voor het onderzoek tegen AIDS. De legendarische Gloria Gaynor zal er haar bekende hits I will survive en Just Keep Thinkin' About You vertolken.
Tijdens beide avonden zullen de beroemde DJ’s Manny Lehman, Tom Stephan, Tom heron en Wayne G. vanaf 21u het Disneyland Park in een reusachtige dansvloer veranderen. De attracties van Frontierland, Discoveryland en Adventureland zullen open blijven tot 3u ‘s ochtends. Om 23.30 u zal er een speciaal vuurwerk “Magic Castle Party” te zien zijn aan het kasteel.
Vanaf 2u in de ochtend is er nog een tweede gebeurtenis nl. Magic Journeys. Dit evenement gaat door in een enorme tent achter Star Tours. DJ Wally Lopez zal er mixen tot 6u ‘s ochtends. Vanaf 2 februari kan je hiervoor ticketten kopen via de officiële website OneMightyWeekendParis.com.

De prijzen:
€ 50 voor de toegang tot Magic Journeys alleen en € 97 voor de beide gebeurtenissen. De inkom voor de One Mighty Party kost € 80.

No comments:

Post a Comment