CAR
SEXY CARS

Sunday, February 4, 2007

The Year of the Pig

Vanaf 2 februari start het Chinese Nieuwjaar. Ook Hong Kong Disneyland viert het jaar van het varken en Disney heeft hierover al een aantal foto’s vrijgegeven.

Om het Jaar van het Varken te vieren heeft Hong Kong Disneyland de The Three Little Pigs uitgenodigd om de gasten op te wachten. Er staan allerlei activiteiten op het programma om het Chinese Nieuwjaar te vieren en dat vanaf 2 februari tot 4 maart 2007. Het Park zal versierd worden met typische Chinese decoratie zoals de gelukkige kleuren rood en goud, perzikbloesem en Chinese bloemen. De gasten kunnen foto’s nemen met de Disneycharacters die voor de gelegenheid in de speciaal gemaakte Chinese Nieuwjaarskledij (exclusief voor Hong Kong Disneyland) te zien zullen zijn. Natuurlijk zullen ook de The Three Little Pigs op de afspraak zijn. The Three Little Pigs versloegen de Wolf in de tekenfilm van Walt Disney uit 1930.

Disney’s Chines New Year zal verschillende nieuwigheden bevatten zoals : the “Come and Celebrate” stage show, the Snow White Grotto Wishing Well waar de gasten een wens kunnen doen terwijl ze een muntstuk in de put gooien, een voorstelling van the Disney Dragon Dance. The God of Fortune zal ook op de eerste dag van het Maanjaar een bezoek brengen aan het park om de gasten geluk te brengen. The “Come and Celebrate” stage show zal iedere dag doorgaan voor het kasteel van Doornroosje om 19 uur. De Disneycharacters zullen er in traditionele Chinese nieuwjaarskleding te zien zijn. Enkele gelukkige gasten zullen op het podium geroepen worden en zullen verzocht worden om deel te nemen aan een ceremonie om de leeuwen te wekken, die dan een traditionele leeuwendans zullen uitvoeren. De gelukkige gasten zullen een verblijf in het luxueuse Hong Kong Disneyland Hotel als cadeau ontvangen. Wanneer Donald en Daisy in hun gloednieuwe kleding verschijnen kan de pret niet op. Op het einde dansen Mickey en Minnie met tal van Disneycharacters.

No comments:

Post a Comment