CAR
SEXY CARS

Thursday, March 8, 2007

Tokyo DisneySea Spring Carnival

Om de 5de verjaardag te vieren van DisneySea hebben ze in Tokyo een speciale gebeurtenis georganiseerd. Vanaf 21 maart tot en met 31 mei 2007 vieren ze in Tokyo DisneySea : Spring Carnival. Dit festival viert de komst van de lente met muziek, een overvloed aan mooie lentebloemen en natuurlijk met de Disneycharacters. De vele lentebloemen zullen het park verfraaien en ook bepaalde attracties (o.a. de Venetian Gondolas en de DisneySea Transit Steamer Line) zullen versierd worden. Er zal zelfs een bloemenwagen staan bij Piazzain Mediterranean Harbor zodat de gasten meteen in de juiste stemming komen.
Twee maal per dag zal er ook een entertainmentprogramma plaatsvinden in Mediterranean Harbor: "Primavera". Tijdens deze 20 minuten durende show zullen de Disneycharacters in kleurrijke kostuums de gasten uitnodigen om deel te nemen aan Spring Carnival..
De show begint wanneer de koning en de koningin van het Carnaval, Mickey en Minnie Mouse, aan boord van een DisneySea Transit Steamer verschijnen. Daarna verschijnen dansers en muzikanten in kleurrijke kostuums en kunnen de festiviteiten beginnen. Ook de rest van de Disneycharacters komen het gezelschap vervoegen in hun carnavalkostuum. De show laat de gasten meedoen door hen uit te nodigen om bijvoorbeeld met hun zakdoek te zwaaien of met de parkgidsen bloemen te maken, of mee te klappen op maat van de muziek, enz …

Een 17-tal restaurants in het park zullen “bloemige” menu’s aanbieden en er zullenook een 60-tal soorten merchandise te koop aangeboden worden.
De festiviteiten voor de 5de verjaardag van Tokyo DisneySea begonnen op 14 juli 2006 maar de officiƫle verjaardag van het Park is 4 september.

No comments:

Post a Comment