CAR
SEXY CARS

Tuesday, July 10, 2007

25 jaar Tokyo Disney Resort

Tokyo Disney Resort viert in 2008 zijn 25ste verjaardag. Het jubileumjaar start op 15 april 2008 en loopt tot 14 april 2009. Op 15 april wordt het startschot gegeven en onder de slogan “Unlock Your Dreams” en men zal dus een heel jaar lang feestvieren. Tokyo Disney Resort werd een kwart eeuw geleden in april 1983 geopend. Toen was er enkel Tokyo Disneyland Park ondertussen er is een tweede themapark bijgekomen nl. Tokyo Disney Sea (die in 2006 zijn 5de verjaardag vierde). In de afgelopen 25 jaar, heeft het resort voor elk van de 410 miljoen gasten “hun dromen waargemaakt”.

Door een gevarieerd aanbod aan speciaal voor dit feestjaar opgemaakte programma's en entertainment zal men de gasten sleutels aanbieden om hun dromen te openen “unlocking” of hun dromen te realiseren.


Voor het feestjaar zal een nieuwe dagparade “ Treasures on Parade” door Tokyo Disneyland Park trekken. In deze spectaculaire nieuwe parade zullen de Disneycharacters de gasten als een deel van de familie verwelkomen en iedereen uitnodigen om hun dromen te delen en om in te schepen voor een herontdekkingstocht naar een magische plaats die men “home” noemt. De Main Street Electrical Parade Dream Lights zou ook een paar veranderingen ondergaan en in 2009 komt er een nieuwe attractie nl. “Monsters Inc. Hide & Go Seek”.


Tijdens dit feestjaar zal het derde Disneyhotel in Japan, met name het Disneyland Hotel, in gebruik genomen worden. Het nieuwe hotel zal de gasten onderdompelen in de alom geprezen Disneysfeer. Op Yago's Disney Nieuws kon je reeds een aantal foto’s van de bouw van dit hotel zien.


In de herfst opent het nieuwe theater dat uitsluitend voor Cirque du Soleil gebouwd werd, de deuren. Dit is het eerste permanente Cirque du Soleil-theater dat buiten Noord-Amerika gebouwd is. Voorts zullen diverse bestaande faciliteiten in de omgeving van het resort een programma krijgen met daarop de festiviteiten die gedurende het jaar plaatsvinden naast de populaire en seizoensgebonden programma's van Halloween en Kerst.


Sinds de opening van het Tokyo Disneyland Park op 15 april 1983, heeft Tokyo Disney Resort naast de Disneyhotels en andere hotels, een winkelcomplex geopend in de streek van Maihama.

No comments:

Post a Comment