CAR
SEXY CARS

Monday, September 17, 2007

Disney Cruise Line erkent als Top Cruise Experience

De Disney Cruise Line blijft hoge ogen scoren in de cruisewereld. Onlangs heeft het reismagazine “Travel + Leisure magazine’s” de lijsten gepubliceerd met "World’s Best awards 2007” en in de categorie “Large-Ship Cruise Lines” klimt de Disney Cruise Line van de zesde naar de vierde plaats. Hier een lijst met de top 10.

De lijst werd samengesteld aan de hand van de antwoorden van de lezers van dit tijdschrift. De lezers gaven hun mening over de hutten, het eten, de service, de reisroutes en bestemmingen en de activiteiten aan boord.

Disney Cruise Line werkt zich jaar op jaar hoger op in deze lijst en het bevestigt daarmee zijn positie. Disney Cruise Line heeft sinds zijn ontstaan in 1998 al bijna 50 awards en erkenningen van de reisindustrie ontvangen. Het betreft hier erkenning voor allerlei aspecten die met een cruise te maken hebben zoals het eten, entertainment, ….

Dit jaar verdiende de Disney Cruise Line al een 7-tal eervolle vermeldingen :


  • Conde Nast Traveler – vemeldde de Disney Magic en de de Disney Wonder in de top 10 van de "Top 80 Cruise Ships in the World" en vernoemde Disney Cruise Line op hun "Gold List".

  • Conde Nast Traveler – rangschikte de Vista Spa and Salon als derde in de categorie “cruise line spa”.

  • Porthole Cruise – gaf Disney Cruise Line de “Readers' Choice Award”.

  • TravelAge West – erkende Disney Cruise Line met twee “Editor's Pick WAVE awards” voor “best overall spa facility” en “best onboard entertainment”.

  • AAA – gaf Disney Cruise Line de "Preferred Partner of the Year-award"

No comments:

Post a Comment