CAR
SEXY CARS

Monday, September 17, 2007

Halloween in Hong Kong Disneyland

In tegenstelling tot Disneyland Resort Parijs die tijdens het Halloweenseizoen 2007 het vooral moet hebben van Stitch en de Disneyschurken, heeft Hong Kong Disneyland gekozen voor de sfeer van een pikdonkere nacht met een volle maan om zijn bezoekers de stuipen op het lijf te jagen. Van 25 september tot 31 oktober 2007 zullen een 10-tal attracties in een Halloweenkleedje gestoken worden.

Vanaf het moment dat men het park betreedt,wordt men reeds ondergedompeld in de Halloweensfeer want daar bevind zich het Main Street Haunted Hotel. Volgens het verhaal werd er een geheime gang gevonden in Main Street die de bezoekers naar het vroegere zo beroemde Main Street Haunted Hotel leidt. In dit hotel zijn er echter al verschillende tragedies gebeurd en er zijn ook al gasten op een toch wel mysterieuze wijze verdwenen. Naar het schijnt zouden de eigenaar Jack Maxwell en zijn vrouw Victoria hier voor iets tussen zitten.

Ook Space Mountain krijgt een Halloweensfeertje en wordt omgetoverd in Space Mountain - Ghost Galaxy. In de wachtrij bij Space Mountain - Ghost Galaxy hoort men plots allerlei geluiden die visueel worden wanneer er plots enkele spoken of monsters verschijnen.

Jack Skellington verzamelt al zijn vrienden in een nieuwe Halloweenparade : "Glow in the dark".

No comments:

Post a Comment