CAR
SEXY CARS

Tuesday, September 4, 2007

Woody’s Roundup Village

Vanaf het moment dat Critter Coral afgesloten was, kwam de geruchtenmolen op gang. Velen dachten aan een totaal vernieuwde kinderboerderij, andere dachten aan Splash Mountain, de attractie waar de meeste Disneyfans onder ons naar uitkijken. We zullen echter op onze honger blijven zitten want Splash Mountain komt er niet. Momenteel lijkt het gerucht dat “Woody’s Roundup Village” in de plaats van Critter Coral zal komen het meest geloofwaardige want de figuren uit de Pixarstal zijn meer en meer te zien in de Disneyparken. Buzz vind je in Discoveryland, Cars & Finding Nemo (Toon Studio) in de Walt Disney Studios, maar ook in DCA en WDW zie je ze overal opduiken. De bouw van “Woody’s Roundup Village” zou een eerste vaste Meet ’n Greet-plaats zijn in Frontierland.

De bouw van 2 nieuwe attractie (Cars Race Rally en Crush's Coaster) en de nog 2 komende attracties (Stitch Encounter en Tower of Terror) en de viering van 15de verjaardag zullen zeker een grote hap uit het budget kosten en dus zou het best kunnen dat men geen al te grote kosten zal doen om deze Meet 'n Greet te bouwen. Het Cowboydorpje zou al tijdens het Halloween- en kerstseizoen in gebruik genomen worden.

In het Magic Kingdom (Walt Disney World) hebben ze al iets in Frontierland met Woody, Jessy, Bullseye. De drie Toy Story-figuren voeren samen met een aantal castmembers een kleine show op. Ze zingen, dansen en leren de mensen en kinderen dansen zoals in de Far West. Benieuwd wat het bij ons zal worden

Zie hier een aantal foto’s van Woody's Cowboy Camp

Bron : MagicBlog

Foto's van Jort Laban

No comments:

Post a Comment