CAR
SEXY CARS

Sunday, October 7, 2007

Are you Ready for Halloween

De grote verrassing van het Halloweenseizoen 2007 in DLRP is de show met de Disneyslechteriken op het podium op Central Plaza.

Minnie, Stitch, de pumpkin men en de roze heksen presenteren de “Are you Ready for Halloween”show.

Plotseling verschijnt Malificent onuitgenodigd en besluit ze dat zij haar zal bezig houden met het feest van Halloween. Ze roept de slechteriken bijeen alhoewel Minnie hier niet mee akkoord gaat. Vanaf dan is het het feest van Malificent en kunnen de festiviteiten beginnen.

Jaffar komt ten tonele op de muziek van Ali Baba en hij danst samen met Malificent en de roze heksen. Daarna is het de beurt aan Captain Hook en 2 piraten. Zij worden vergezeld van de pumpkin men.

Ook Gaston maakt zijn opwachting en ook hij is vergezeld van de roze heksen. Hier klinkt de muziek van de kerstshow van Belle. Dan klimt Frollo op het podium. Niet veel later is het de beurt aan Cruella in aanwezigheid van haar 2 bodygards. Hier klinkt dan de muziek van de Starring Cruella de Ville-show door de luidsprekers.

Minnie en Stitch beklimmen opnieuw het podium en besluiten om zich samen met de slechteriken te amuseren want zij willen zich ook amuseren op Halloween. Maar dan wil Malificent het woord en hoort men muziek uit de show “le livre magique de mickey”. Malificent wordt bijgestaan door 2 danseressen in het kostuum uit de Disney’s Schurkenparade van vorig jaar.

Na haar tirade roept Malificent alle Disneyschurken samen om te dansen op de muziek van de Walt Disney World Halloweenparade uit 2004. Minnie stelt voor om te tonen hoe men Halloween viert op haar manier. De muziek Are you ready for Halloween start opnieuw en iedereen begint te dansen. Daana nemen ze afscheid van het publiek

Samengevat is een kleine show met een mix van muziek uit andere shows maar het is best wel amusant en het is zeker een “not so scary”-Halloweenshow.

Foto's : Scrooge

No comments:

Post a Comment