CAR
SEXY CARS

Sunday, October 7, 2007

Mirror, Mirror, on the wall

Mirror, Mirror, on the wall... who's the fairest of them all?

Na 70 jaar is het antwoord op deze vraag nog steeds Snow White en op 16 november 2007 wordt in Disneyland Resort Anaheim deze mijlpaal gevierd. Walt Disney’s “Snow White and the Seven Dwarfs” blijft één van de grootste films allertijden met een adembenemende tekenkunst en verhaal. Ter gelegenheid van de 70ste verjaardag van deze film kan je op 16 november de film op groot scherm zien in Disney's California Adventure® Park maar er staat ook nog meer op het programma.

Join us as we "ear-mark" a momentous milestone in Disney history, as we pay tribute to the 70th Anniversary, of our first full-length animated feature Walt Disney's Snow White and the Seven Dwarfs!

Voor de viering kan men kiezen tussen 2 formules :

The Magic Mirror Package ( $25) bestaat uit :

Een ingangsticket voor Disney's California Adventure® Park op 16/11/2007 na 17.00 uur, het bijwonen van de film Snow White and the Seven Dwarfs op groot scherm in California Adventure® Park, men krijgt er de gelegenheid om als één van de eerste de merchandising die rond de 70ste verjaardag van Walt Disney's Snow White and the Seven Dwarfs wordt uitgegeven aan te kopen en op het einde van de avond krijgt men een speciaal aandenken.

Voor de Poisoned Apple Package ($150) kan men hetvolgende verwachten:

Een ingangsticket voor Disney's California Adventure® Park op 16/11/2007 na 14.00 uur, Snow White's Soiree (koude schotel, dessert en drankje), men krijgt er de gelegenheid om als één van de eerste de merchandising die rond de 70ste verjaardag van Walt Disney's Snow White and the Seven Dwarfs wordt uitgegeven aan te kopen, een handtekeningsessie, Premiere van de nieuwe “The Fairest One of All" tentoonstelling,Panediscussie met Don Hahn (Disney Animator/Producer) als moderator, Marge Champion (Animation Model for Snow White), Roy E. Disney, Glen Keane (Disney Animator), John Lasseter (Pixar Executive Vice President), Leonard Maltin (Film Historian), Lella Smith (Art Historian)en er zijn voorbehouden plaatsen om de film Snow White and the Seven Dwarfs op groot scherm in California Adventure® Park bij te wonen en om de avond af te sluiten, krijgt men er een speciaal aandenken.

No comments:

Post a Comment