CAR
SEXY CARS

Sunday, December 16, 2007

Soirée Club Actionnaires

Voor de aandeelhouders is er op 12 januari 2008 een speciale avond die in het teken van The Twilight Zone : Tower of Terror : een val in de vierde dimensie, staat. Het programma start om 20.30 uur en het einduur is voorzien om 23.30 uur.

Hoe kunnen de aandeelhouders hun exclusieve avond in het Hollywood Tower Hotel reserveren ?

Om toegang te krijgen tot de 13de verdieping van het angstaanjagende Hollywood Tower Hotel moet je lidkaart van “Club Actionnaires” nog geldig zijn tot en met 15 december 2007. Per lidkaart kunnen er 3 plaatsen aangevraagd worden voor deze uitzonderlijke avond. Men kan zich via de website inschrijven en dit tot 4 januari 2008.

Opgelet :

· Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
· De plaatsen worden toegekend volgens het principe van wie eerst komt, wordt eerst bediend.
· Personen die zich op 12 januari 2008 spontaan aanmelden, zullen niet binnen gelaten worden.
· Wie zich inschrijft voor dit evenement, heeft die dag gratis toegang tijdens de openingsuren van het Disneyland Park en de Walt Disney Studios. Om toegang te krijgen tot de Walt Disney Studios dient men de modaliteiten op de bevestiging van je inschrijvingen goed te lezen.
·Het evenement zoals hier beschreven kan echter wegens omstandigheden zonder verwittiging gewijzigd, verlaat of zelfs afgeschaft worden.

Avondprogramma

Vanaf 20.30 uur worden de leden van “Club Actionnaires” aan de ingang van de Walt Disney Studios verwelkomt. Op vertoon van een geldige lidkaart en de bevestiging van de inschrijving voor dit evenement gaan de poorten open.

Van 20.30 uur tot 23.30 uur zijn de 4 volgende attracties opengesteld : The Twilight Zone : Tower of Terror, Cars Race Rally, Crush's Coaster en Rock'n'roller Coaster.

Op vertoon van een geldige lidkaart, kan men tijdens dit evenement genieten van een uitzonderlijke korting van 15% in Restaurant En Coulisse (Studio 1) en Backlot Express Restaurant (Rock'n'roller Coaster). Natuurlijk is de shop van de Tower of Terror ook geopend en is daar ook de korting geldig.

No comments:

Post a Comment