CAR
SEXY CARS

Thursday, January 10, 2008

101 Dalmatians in El Capitan Theatre


Hollywood's El Capitan Theatre viert de release van de Platinum DVD van Walt Disney’s 17de klassieker 101 Dalmatiërs met een exclusieve vertoning van de film op groot scherm en dit van 18 januari tot en met 30 januari. Dat werd officieel meegedeeld door Lylle Breier, senior vice president of worldwide special events for Walt Disney Studios Motion Pictures. Het is, nog volgens Breier, de ideale manier om het nieuwe jaar te starten. In Hollywood's El Capitan Theatre zullen de gasten kunnen genieten van de zorgvuldig gerestaureerde versie van de film (zowel klank als beeld).

Op vrijdag 18 januari, de openingsavond, zal er een speciaal filmmakerspanel aanwezig zijn met o.a. de beroemde filmhistoricus,auteur en TV-persoonlijkheid Leonard Maltin, Lisa Davis (stem van Anita)en nog een aantal bekende personen. Tijdens elke voorstelling zal Goofy in hoogst eigen persoon verschijnen en er zijn nieuw shortfilmpje “How to Hook Up Your Home Theatre” voorstellen.

Deze Disneyklassieker werd in 1961 voor het eerst uitgebracht en is gebaseerd op het boek “The Hundred and One Dalmations “ van Dodie Smith. De regie lag in handen van Wolfgang Woolie Reitherman, Hamilton Luske en Clyde Geronimi.

De 101 Dalmatians: Platinum Edition 2-disc DVD zal vanaf 4 maart in Amerika en vanaf 12 maart in België en Nederland voor een beperkte tijd te verkrijgen zijn aldus Walt Disney Studios Home Entertainment. Op de DVD zijn naast de briljant gerestaureerde film ook een aantal extra’s te zien zoals interactieve Virtual Dalmatian game met meer dan 101 mogelijkheden om je eigen virtuele puppy te adopteren, te trainen en te verzorgen, een aantal geschrapte liedjes, een blik achter de schermen en men krijgt er zicht op de correspondentie tussen Walt Disney en de auteur Dodie Smith.

De 2-Disc Special Edition bevat naast de Disney Classic 101 Dalmatiërs in 5.1 Disney Enhanced Home Theatre Mix nog extra bonusmateriaal :

Disc 1
Spellen en activiteiten : 101 wijze weetjes voor de hele familie en 101 wijze weetjes voor de fans
Muziekvideo : Cruella de Vil door Selena Gomez.

Disc 2
Spellen en activiteiten : Disney’s Virtuele Dalmatiërs, Zoek een baasje en Plezier met taal
De making-of van de 101 Dalmatiërs
Cruella De Vil: Een heks in kaart gebracht
Met vriendelijke groet, Walt Disney
Muziek : niet gebruikte scenes en liedjes, demo-opnamen en alternatieve versies van de liedjes in de film
Trailers, spots voor radio en tv
Galerijen

No comments:

Post a Comment