CAR
SEXY CARS

Sunday, January 20, 2008

Disney Fairy Tale

Met Valentijn in aantocht, denken vele verliefden aan de volgende stap in hun leven : trouwen. Vele Disneyfans dromen ervan om in één van de Resorts te trouwen. Momenteel is Disneyland Resort Paris het enige Disneypark waar men niet kan trouwen, jammer!

In Walt Disney World kan je kiezen uit verschillende formules om in het huwelijksbootje te stappen. Wie in Californië wil trouwen, kan dit ook in Disneyland Resort. Ook in het jongste Disneypark, Hong Kong Disneyland, kunnen koppels elkaar eeuwige trouw beloven.

Ook in Tokyo Disney Resort kunnen koppels in het echt verbonden worden en daarna een groots feest in Disneystijl organiseren. Voor zo’n onvergetelijk “Disney Fairy Tale” kan je in het Disney Ambassador Hotel of in het Tokyo Disneysea hotel Miracosta terecht. Voor wie het budget iets krapper is, kan nog in 4 van de 6 officiële Tokyo Disney Resort Hotels een huwelijksfeest plannen : Tokyo Bay Maihama Hotel, Hotel Okura Tokyo Bay, Hilton Tokyo Bay en Sheraton GrandeTokyo Bay Hotel .

Volgens de meeste mensen brengt het getal 13 ongeluk maar dit koppel trok zich daar niets van aan en waagde de grote stap op 13 januari.

Foto's DeepDisney

No comments:

Post a Comment