CAR
SEXY CARS

Monday, January 21, 2008

Tokyo Disney Resort : 25 jaar

We hadden het hier reeds over de op stapel staande festiviteiten die gedurende het feestjaar 2008 in Tokyo Disney Resort plaats zullen hebben. Stilaan worden meer details en data prijsgegeven. De zilveren verjaardag van Tokyo Disney Resort begint op 15 april 2008 en loopt tot en met 14 april 2009.

Voor de 25ste verjaardag komt er tijdens de openingsfase (van 15 april tot 7 juli 2008)een nieuwe dagparade "Jubilation!" in Tokyo Disneyland Park.

De 2de fase (van 8 juli tot 11 september 2008)is de periode van de zomervakantie en hier staat de opening van het nieuwe Disneyland Hotel op 8 juli 2008 centraal. Iedereen, van de allerkleinsten tot en met de jong van hart zijnde volwassenen, zullen hun dromen kunnen ontgrendelen in Tokyo Disney Resort. De kinderen zullen hun dromen over avontuur en ontdekking kunnen realiseren, de volwassen zullen hun dromen over een onvergetelijke zomer kunnen doen uitkomen.

De derde fase (12 september tot begin november 2008) staat in het teken van de dromen van verwondering en opwinding. Deze dromen zullen "ontgrendeld" worden door o.a. de verbazingwekkende optredens van Cirque du Soleil en de griezelige Halloweenevenementen. Het Cirque du Soleil Theatre Tokyo opent op 1 oktober 2008 de deuren.

De vierde fase (van begin november 2008 tot half januari 2009) zal worden gevuld met Kerstdromen.

Tijdens de finale (van midden januari tot 14 april 2009) zal men de uitdrukkelijke belofte doen dat alle dromen van alle gasten zullen blijven uitkomen in Tokyo Disney Resort.

De viering van de 25ste verjaardag van Tokyo Disney Resort zal een waaier aan speciale evenementen en programma’s aanbieden gedurende het ganse feestjaar. Naast de reeds gekende evenementen zoals Christmas Fantasy, zullen de gasten ook nog van een aantal unieke evenementen zoals Disney Art Festival en the Performance Dream Festival kunnen genieten die enkel tijdens dit feestjaar op het programma zullen staan.

Voor 25 willekeurig gekozen paren zullen hun dromen in Tokyo Disney Resort worden waargemaakt tijdens het "Twenty-Five Dreams"-evenement (voorlopige titel).

Natuurlijk wordt er ook speciale merchandise uitgebracht. Bovendien zullen de Disneyhotels speciale menu’s aanbieden ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van Tokyo Disney Resort en het hele Tokyo Disney Resort zal versierd worden.

No comments:

Post a Comment