CAR
SEXY CARS

Tuesday, February 12, 2008

Beroemdheden gespot in Disneyparken

Harrison Ford werd zondag 10 februari in Disneyland Resort Anaheim (Californië) gespot toen hij samen met Calista Flockhart en de kinderen Georgia en Liam een bezoekje bracht aan het beroemde pretpark.

De familie genoot van de talrijke attracties waaronder deze die op de Indiana Jones films gebaseerd is. De vierde Indiana Jones film “Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skul” is vanaf 22 mei in Amerika te zien.

Op 6 februari was actrice Sarah Michelle Gellar (Buffy the Vampire Slayer,The Grudge,…) ook te gast in Disneyland Resort Anaheim.

Ook Rocky, het alterego van acteur Sylvester Stallone die af en toe in de huid van Vietnamveteraan Rambo kruipt, had blijkbaar zin in een portie Disney. Hij bracht een bezoekje aan Disneyland Resort Paris op 2 februari.

Om zijn nieuwe film “Rambo IV” te promoten arriveerde Sylvester Stallone om 15 uur in Disney Village met T-shirts die hij aan zijn fans uitdeelde. Binnen in Planet Hollywood deelde hij handtekeningen uit en ging met fans op de foto. Sylvester Stallone is trouwens één van de aandeelhouders samen met Bruce Willis van de Planet Hollywood restauantketen

Voor hij Disneyland Resort Paris verliet, bracht Stallone nog een bezoekje aan de Walt Disney Studios. Natuurlijk zijn we allemaal benieuwd of de grote filmheld de sprong in de vierde dimensie heeft gewaagd en dus de lift in het Hollywood Tower Hotel heeft genomen en als hij die genomen heeft, was hij dan bang of niet ?

No comments:

Post a Comment