CAR
SEXY CARS

Sunday, February 17, 2008

Disneyland Hotel

Sinds 5 februari kunnen kinderen die in het Disneyland Hotel in Disneyland Resort Paris logeren zich laten restylen tot echte prinsessen net zoals in de Bibbidi Bobbidi Boutique in Walt Disney World.

In het Disneyland Hotel is er sinds een 2-tal weken een speciaal schoonheidssalon geopend in een suite op de 1ste verdieping. Het salon bevindt zich naast Café Fantasia, op de linkerkant van de gang waarlangs men naar het zwembad loopt.

Het geven van een nieuwe look duurt ongeveer een 20 minuten en de het resultaat wordt door een fotograaf van Disney op de gevoelige plaat vastgelegd als souvenier.

Dit initiatief is naar het schijnt een groot succes en dus zou het op lange termijn misschien uitgebreid kunnen worden naar de andere hotels van het resort.

Voor de volwassenen is er dan weer het nieuwe Celestia Spa geopend in het Disneyland Hotel. Wie wil kan er lichaam en geest ontspannen en zichzelf trakteren op een heerlijke massage, een gezichtsbehandeling of een lichaamsbehandeling. Dit dient men wel te reserveren aan de receptie of direct aan de Celestia Spa. Uiteraard is dit tegen betaling en zijn er bepaalde voorwaarden waaraan men dient te voldoen.

No comments:

Post a Comment