CAR
SEXY CARS

Wednesday, February 13, 2008

House of the Future

De Walt Disney Co. zal samen met technologiereuzen uit de 21ste eeuw namelijk Microsoft, Hewlett-Packard, LifeWare en de bouwfirma Taylor Morrison een “House of the Future” bouwen in Disneyland Resort Anaheim meer bepaald in Tomorrowland, om er de nieuwste technologieën en deze van de toekomst te tonen aan de bezoekers. Het project zou zo’n $ 15 miljoen kosten.

Disney’s eerste “House of the Future" werd in 1957 gebouwd maar in 1967 terug gesloopt omdat het dan reeds oudbollig leek. Miljoenen bezoekers van Disneyland hebben een halve eeuw geleden in de rij gestaan om een glimp op te vangen van de toekomst: een huis vol met gadgets zoals handsfree telefoons, grote TV-schermen, intercoms met kleine tv-schermpjes, plastic stoelen en elektrische tandenborstels en scheerapparaten.

De opening van het nieuwe 5000 vierkante meter grootte huis is voorzien in mei. Het huis zal er aan de buitenzijde uitzien als een normaal voorstedelijke woning maar binnen zal het voorzien zijn van alle hardware, software en touch-screensytemen die het dagelijkse leven vereenvoudigen.

Een groot deel van het project bestaat erin om te tonen dat een netwerk van allerlei snufjes een huis "slim" maakt. Zo zullen o.a. licht en thermostaten zich automatisch aanpassen wanneer mensen in een kamer komen. De kasten zullen je helpen om een gepast outfit te kiezen. Men volgt er familieleden van kamer naar kamer en men zal zien dat zelfs de kunstwerken naar de persoonlijke voorkeuren van de personen kunnen ingesteld worden. Bezoekers zullen er eveneens familie zien die zich voorbereidt om een reis naar China te maken.

Het huis zal ook nieuwe toepassingen voor apparaten die veel bezoekers nu reeds bezitten tonen maar het zal ook toepassingen bevatten die misschien pas binnen een 5 of 10 jaar op de markt zullen komen.

No comments:

Post a Comment