CAR
SEXY CARS

Thursday, February 14, 2008

Komt Mickey’s Philarmagic naar WDS ?

Er circuleren geruchten op het internet dat Mickey’s Philarmagic naar Parijs zou komen en er de bij ons populaire show Animagique zou vervangen. Er zijn wel enkele gelijkenissen tussen beide shows : beide zijn gebaseerd op animatie en Donald Duck speelt er een hoofdrol. Mickey’s Philarmagic dompelt de bezoekers onder in een 3d-film waarin Disneycharacters uit de verschillende Disneyfilms verschijnen.

Maar voor het zover is zou er wel één en ander moeten verbouwd worden aan Studio 2 (of3). In tegenstelling tot Studio 1 is Studio 2 en ook Studio 3 niet helemaal in steen opgetrokken. Omwille van budgettaire redenen heeft men enkel de voor- en achterzijde van deze gebouwen in steen opgetrokken. De rest is eigenlijk een soort van tent die tussen deze twee fronten werd opgetrokken en omwille van allerlei technische aspecten van de show “Mickey’s Philarmagic” kan deze enkel in een “echt” gebouw vertoond worden. Een andere nadeel is het feit dat wanneer men het bestaande gebouw aanpast (zijden in steen en een dak), er een flinke hap uit het budget naar brandveiligheid en andere veiligheidsnormen zal gaan.

Een voordeel van de Mickey’s Philarmagic –show is dat er minder castmembers nodig zijn dan voor Animagique en dat is dan weer een pluspunt voor het budget.

Het wordt dus afwachten of de verbouwingen afwegen tegen de kostprijs van de castmembers vooraleer men kan weten of Mickey’s Philarmagic naar Toon Studio komt.

Naar onze mening zou het wel heel jammer zijn dat Animagique zou verdwijnen want tenslotte is dit enkel in Parijs te zien.

No comments:

Post a Comment