CAR
SEXY CARS

Monday, March 10, 2008

Farewell

We hadden het hier al over het afscheid van de Disney’s Cinema Parade in de Walt Disney Studios. De afscheidsdatum is nu officieel bekend : maandag 31 maart 2008. Maar het grote afscheidsfeest van de eerste parade van de Walt Disney Studios zal heel waarschijnlijk op zondag 30 maart doorgaan. Volgens insidebronnen zouden er die dag extra dansers en extra characters aan de parade toegevoegd worden zodat de parade in stijl kan uitgewuifd worden.

Vanaf 1 april 2008 (en dit is echt geen grap) zal er in de Walt Disney Studios geen parade meer uitgaan. Dit betekent niet dat er geen entertainment meer zal zijn want een geupdated versie van High School Musical zal verschillende keren per dag te zien zijn en er is ook een nieuwe show voorzien op het podium van Place des Stars. En waarschijnlijk komt ook de Toon Train met zijn verschillende fotolocaties terug. In tegenstelling tot eerdere geruchten dat de Disney’s Stars and Motor Cars Parade reeds in september 2008 naar Parijs zou komen, spreekt men over maart 2009 als nieuwe datum voor de nieuwe parade van de Walt Disney Studios.

Wat zal er nu gebeuren met de oude floats ? Gaat men deze ook laten verkommeren zoals de floats van de vorige parades ? Wel sommige zullen zeker bewaard worden zoals o.a. de eerste wagen “Tinkerbell’s Camera” en de laatste float van de parade “de Cinema float”. Ook de float waar de characters uit de nieuwste films op stonden, zal nog bewaard worden. Deze auto was trouwens al te zien in de preparade “Toon Time” die de Wonderful World of Disney Parade aankondigde.

No comments:

Post a Comment