CAR
SEXY CARS

Thursday, March 13, 2008

Rokerszones


Vanaf 1 april 2008 wordt ook in Disneyland Resort Paris de sigaret verbannen. Om de rokers toch de kans te laten om te genieten van hun sigaret of sigaar, zullen er in de beide parken een aantal rokerszones ingericht worden.

In Disneyland Park zullen de rokers terecht kunnen in een rokerszone aan de linkerkant van de ingang, in het Herboretum naast City Hall, op Central Plaza aan de kant van Discoveryland, aan de toiletten bij Autopia, aan de ingang van Pizza Planet, aan de toiletten bij Fort Comstock, een stukje voor Pocahontas Indian Village zal ook als rokerszone ingericht worden. Verder kunnen rokers ook terecht op het terras tegenover het restaurant Hakuna Matata, aan de uitgang richting Adventureland van au Chalet de la Marionette en in Fantasyland in de vroegere wachtrij van de gesloten attractie Pirouettes du Vieux Moulin.

In de Walt Disney Studios worden zones ingericht op de Place des freres Lumiere, in Toon Studio tussen Art of Disney Animation en Cars, in Production Courtyard tussen Stitch Live en Cinémagique en in Backlot kan gerookt worden tussen Rock'n'Roller Coaster en de Stunt Show.

No comments:

Post a Comment