CAR
SEXY CARS

Sunday, March 9, 2008

Softopening

Gisteren en vandaag was er het eerste softopeningsweekend voor de dreamjaarpashouders van de attractie Stitch Live in de Walt Disney Studios in Disneyland Resort Paris. De meningen zijn verschillend : sommigen vinden het goed, anderen hadden er dan weer meer van verwacht maar men is het er wel over eens dat dit dé attractie is voor de jonge Walt Disney Studiobezoekers.

Men kan dus kiezen tussen een vertoning in het Frans of een vertoning in het Engels. Het gerucht doet de ronde dat er ook een vertoning in het Spaans zou komen maar dit is dus nog niet bevestigd.

Op de schermen op de muur die men passeert terwijl men aanschuift, ziet men een 3 minuten durende publiciteitsfilmpje voor Disney Channel met o.a Hannah Montana, High School Musical, enz.

In de zaal waar Stitch ons zal entertainen, zijn er banken geïnstalleerd voor een reuzegroot scherm waarop Stitch dan verschijnt. Er is een scenario maar deze is nogal verschillende van voorstelling tot voorstelling en hangt o.a. af van wat Stitch aan het publiek vraagt.

Merci à Scrooge pour les photos et l’information

No comments:

Post a Comment