CAR
SEXY CARS

Friday, April 11, 2008

Happy Birthday DLRP

Vandaag, 12 april 2008, viert Disneyland Resort Parijs zijn 16de verjaardag ! 16 jaar is/was voor velen onder ons een mijlpaal in ons leven. Maar Disneyland Resort Parijs vierde zijn 15de verjaardag een jaar lang ! Ter gelegenheid van de 16de verjaardag van Disneyland Resort Parijs wordt het feestjaar van de 15de verjaardag met een jaar verlengd en is het park nog steeds in feeststemming. Sinds de start van het feestprogramma rond de 15de verjaardag in april 2007, hebben miljoenen gasten de weg naar het Resort gevonden. Onder meer door het recordaantal bezoekers van 14,5 miljoen in het afgelopen jaar heeft Disneyland Resort Paris besloten het verjaardagsfeest met een jaar te verlengen tot maart 2009.

'Onze gasten hebben ontzettend enthousiast gereageerd op de festiviteiten rond de 15e verjaardag' aldus Karl Holz, CEO van Euro Disney SAS. 'Dit is voor ons dan ook dé reden om het feest voort te laten duren met nog meer nieuwe toevoegingen en onvergetelijke momenten in zowel het Disneyland Park als in de Walt Disney Studios'. (Lees hier het officiële persbericht)

De slogan “Het feest gaat verder … de grote finale” doet ons natuurlijk weer dromen van een weekendje vol Disneyplezier. Vorig jaar was Yago’s Disney Nieuws tijdens de viering van de 15de verjaardag in Disneyland Resort Parijs en wie wil, kan hier nog eens nagenieten van dit grote feest.

No comments:

Post a Comment