CAR
SEXY CARS

Sunday, April 6, 2008

Tower of Terror en Stitch Live

Nadat het Hollywood Hotel op 22 december 2007 de deuren voor het grote publiek opende en de attractie Stitch Live op 22 maart 2008 de bezoekers ontving, was het gisteren 5 april 2008 dan de officiële opening van beide attracties in de Walt Disney Studios.

Om 15 uur was het de beurt aan de attractie Stitch Live en de ceremonie kreeg de naam “Stitch Live Inauguration”. Daar werd o.a. een speech gegeven en als verrassing kwam Stitch uit een doos tevoorschijn.


We hadden het reeds over de wand aan Cinémagique waar plaats was voor filmposters, wel die waren er nu te zien.

De gasten die uit Studio 1 kwamen, mochten meteen de rode loper op en voelden zich dus een echte ster. Wie aan de Hollywood Boulevard kwam, waande zich in de jaren 1930. Er stonden oldtimers uit deze periode en de mensen die er rondliepen hadden ook de gepaste kledij aan.

Studio 1 was de plaats waar de speciale gasten werden ontvangen in een nogal wazige sfeer. In Studio 1 werden er speciale effecten van de Tower of Terror aan de ingang en uitgang van En Coulisse geprojecteerd en er liepen geesten rond. De speciale gasten waren vooral bekende Fransen die na de voorstelling van een buffet en cocktails konden genieten.


Natuurlijk mogen we Mickey, Minnie en Goofy niet vergeten die ook op deze officiële voorstelling aanwezig waren.

Voor de gelegenheid was er een lift neergestort in de Studios.

Laat je onderdompelen in de jaren dertig en geniet van de prachtige officiële voorstelling van de The Twilight Zone : The Tower of Terror.


Foto’s en filmpjes : Alain Littaye

The making of The Tower of Terror

No comments:

Post a Comment