CAR
SEXY CARS

Wednesday, June 11, 2008

Einde van de roze heksen ?

Sinds de eerste keer dat men in Disneyland Resort Parijs Halloween vierde, zijn de pompoenmannetjes (The pumpkin men) overal in het park aanwezig. Men zag ze in de decoratie terug, ze liepen rond in het park en er was zelfs heel wat entertainment met de pompoenmannetjes in de hoofdrol. Een aantal jaar geleden had men het “schitterende idee” om de roze heksen het park te laten inpalmen. De roze heksen gingen dan de strijd met de pumpkin men aan waardoor Disney Villains op de achtergrond. Om dit probleem op te lossen heeft men dan Stitch een hoofdrol gegeven tijdens het Halloweenseizoen 2006 en 2007 maar de roze heksen en de pumpkin men speelden nog steeds een belangrijke rol in het geheel.

Volgens de laatste maar nog onbevestigde geruchten zou de rol van de roze heksen dit jaar sterk verminderd worden en zouden de echte Disneyschurken meer op de voorgrond treden. Misschien is de komst van de stiefmoeder en de stiefzussen van Assepoester die sedert enkele weken in het Disneyland Park rondlopen, wel een teken dat de Disneyschurken dit jaar Disneyland Park tijdens Halloween zullen veroveren.

Ondertussen kunnen we met zekerheid zeggen dat er ook dit jaar weer een speciale Halloweenavond is op 31 oktober 2008 waarop Yago’s Disney Nieuws zeker aanwezig is want we hebben onze ticketten reeds besteld ! We hebben nog geen bevestiging over de geruchten dat Mickey’s Not so scary Halloween Party dit jaar in Disneyland Resort Parijs en dan meer bepaald in Fantasyland zou plaatsvinden.

No comments:

Post a Comment