CAR
SEXY CARS

Wednesday, June 11, 2008

Prince Caspian in Disneyland Resort Parijs

Nadat de Narniafans reeds via Movieminutes een Narniaweekend kunnen winnen in Disneyland Resort Paris of via Q-music een avant-premiere in Londen kunnen winnen, hebben we hier nog een derde kans om The Chronicles of Narnia : Prince Caspian te zien en de hoofdrolspelers te ontmoeten.

Op 20 juni 2008 is de korste weg naar de wereld van Narnia een tussenstop in Disneyland Resort Parijs. In de loop van deze uitzonderlijke dag kan je niet alleen een nieuw hoofdstuk uit de spectaculaire avonturen van de Pevensiekinderen ontdekken, maar je kan er de personages ook ontmoeten. Zo zullen Ben Barnes, Georgie Henley, Skandar Keynes, William Moseley, Anna Popplewell, Vincent Grass, Mark Johnson en Andrew Adamson aanwezig zijn tijdens een speciale ceremonie voor de promotie van de film.

Disneyland Resort Parijs nodigt iedereen uit op 20 juni 2008 om 17 uur aan de voet van het kasteel voor een spektakel in aanwezigheid van de Narniahelden. In een middeleeuwse sfeer compleet met roofvogels, paarden, ruiters, vuurspuwers, vaandeldragers en dansers zal de rode loper uitgerold worden die de gasten naar Disney Village zal leiden voor de avant-première van de film. Om 20.30 uur is er dan een exclusieve voorstelling van de nieuwste Narniafilm : The Chronicles of Narnia : Prince Caspian in Cinema Gaumont in Disney Village.

Na de voorstelling is er voor de pers en de VIP’s nog een speciale avond in het Disneyland Park. Fantasyland zal dan omgetoverd worden in een 3D-fantasywereld die geïnspireerd zal zijn op the chronicles of Narnia : Prince Caspian.

Nog wat praktische info : om aan deze grote avant-première deel te nemen, kan men kaarten in voorkoop verkrijgen vanaf 9 juni aan de loketten van cinema Gaumont in Disney Village. Vanaf woensdag 18 juni zal ook via de website http://www.cinemasgaumont.com/ kunnen reserveren.

No comments:

Post a Comment