CAR
SEXY CARS

Sunday, June 1, 2008

Tinker Bell Movie

Zoals we hier reeds schreven, zal Tinker Bell voor het eerst in de geschiedenis echt spreken en dit in een film waarin ook de wonderlijke geheimen van de natuur onthuld worden. De film verschijnt op 28 oktober 2008 op DVD en Blu-ray.

Door de invoering van een aantal buitengewone nieuwe characters, wordt de film Tinker Bell een verzameling van bekende stemmen. Zo verleent Mae Whitman (Independence Day, One Fine Day) haar stem aan Tinker Bell, America Ferrera (Ugly Betty) geeft Fawn een stem. Iridessa krijgt de stem van Raven-Symone (College Road Trip) terwijl Kristin Chenoweth (Pushing Daisies) Rosetta van geluid voorziet. Lucy Liu (Dirty Sexy Money) speelt Silvermist en zanger/songwriter Jesse McCartney leent zijn stem aan Terence, de bezitter van het pixie dust. Anjelica Huston (Prizzi's Honor) heerst over Pixie Hollow wanneer ze haar stem aan Queen Clarion geeft.

Lang voordat Peter Pan en de Lost Boys boven Never Land vlogen, hadden Tinker Bell en haar vrienden reeds hun eigen speciale magische plekje. Voor de eerste keer opent Tinker Bell de deuren van Pixie Hollow, een geheime schuilplaats diep in het hart van Never Land, waar de Disney Fairies thuis zijn.
Heeft u zich ooit al afgevraagd hoe een bloem zijn kleuren krijgt of nagedacht over de oorsprong van een dauwdruppel, of hebt u al eens nagedacht waar regenbogen vandaan komen ? Wel dit is allemaal het werk van de feeën!

De Tinker Bell film toont ons het verhaal van Tinker Bell's vroegere leven in de fantastische wereld “Pixie Hollow”. Elke fee is geboren met een speciaal talent waardoor ze misschien bloemen kunnen doen groeien of vuurvliegjes licht geven. Tinker Bell denkt dat haar talent als fee niet zo bijzonder of belangrijk is want ze gaat niet naar het vasteland zoals de andere feeën. Maar wanneer Tinker Bell probeert te veranderen, heeft dit rampzalige gevolgen. Tinker Bell ontdekt dat er magische dingen kunnen gebeuren wanneer je trouw blijft aan jezelf en door de hulp van haar vrienden Fawn, Iridessa, Rosetta en Silvermist leert ze dat de sleutel tot het oplossen van haar problemen enkel in haar unieke talenten ligt.

Tinker Bell is de eerste in een reeks van films met de Disney Fairies.

Naast de film staat er natuurlijk ook heel wat bonusmateriaal op de DVD en Blu-ray :

1) Pixie Hollow laat ons binnen kijken in de mysterieuse sprookjeswereld :

Magical Guide to Pixie Hollow : hier krijgen nieuwe feeën en bezoekers van Pixie Hollow een rondleiding van Queen Clarion en Tinker Bell in hoogste eigen persoon.
Tinker Trainer DVD-rom : een spelletje

Ever Wonder : laat zien hoe feeën het "wonder" in de natuur brengen.

2) The Mainland is eigenlijk “the making of “

Creating Pixie Hollow : laat ons ontdekken hoe de filmmakers Pixie Hollow creeërden.

Deleted scenes : de verdwenen scenes

Hier alvast een trailer van de nieuwe Disneyfilm :

No comments:

Post a Comment