CAR
SEXY CARS

Monday, July 21, 2008

Fantasmic!

Disney heeft officieel bevestigd dat Fantasmic!, de avondshow in de Disney’s Hollywood Studios slechts twee avonden per week te zien zal zijn (meestal op maandag en donderdag). Gedurende de drukste periodes van het jaar zal men de show wel vaker programmeren.

Als reden verwijst Disney naar de nieuwe shows en attracties die er de afgelopen zes maanden in Disney's Hollywood Studios zijn gekomen : Block Party Bash, Toy Story Midway Mania!, Pixar Place en Journey Into Narnia: Prince Caspian.

Vanaf oktober 2008 er is dan ook de onlangs aangekondigde "High School Musical 3: Senior Year" en later dit jaar zal Disney's Hollywood Studio’s gastheer zijn voor de jaarlijkse Night of Joy en het ABC Super Soap Weekend. Ondertussen worden werken uitgevoerd aan bestaande attracties zoals Playhouse Disney-Live On Stage! In 2009 zullen de bezoekers hun zangtalent aan het grote publiek kunnen laten horen in The American Idol Experience en natuurlijk is er ook nog het jaarlijks terugkerende ESPN: The Weekend en de Star Wars Weekends.

Op de avonden dat er geen voorstelling van Fantasmic! is, zullen de gasten wel kunnen genieten van Wishes in het Magic Kingdom of IllumiNations: Reflections of Earth in Epcot.

IllumiNations: Reflections of Earth in Epcot



Wishes in Magic Kingdom



Fantasmic! - Part 1



Fantasmic! - Part 2



Fantasmic! - Part 3

No comments:

Post a Comment