CAR
SEXY CARS

Sunday, July 20, 2008

Mickey's Magical Party

Dit jaar viert Mickey zijn 80ste verjaardag en na de festiviteiten voor de 15de verjaardag van Disneyland Resort Paris, maakt men zich nu op voor “ Mickey's Magical Party”.

Van april 2009 zal men zowel in het Disneyland Park als in de Walt Disney Studios deze heugelijke verjaardag van Mickey vieren.

De Walt Disney Studios krijgen zoals we hier reeds schreven een nieuwe parade/Event “Disney's Stars 'n' Cars Event” en een nieuwe attractie “Playhouse Disney : Live on Stage” maar dat is nog niet alles. Tijdelijk zal men er ook 3 nieuwe kermisattracties op het grasplein tussen Studio Tram Tour en Toon Studio opstellen waaronder een soort van Jumpin’ Jellyfish zoals in Disney's California Adventure. Verder zou er ook een ietwat tragere en vlakke rupsbaan komen (vergelijkbaar met The Barnstormer at Goofy's Wiseacre Farm) en voor de waaghalzen is er dan weer een roetsbaan in een U-vorm waar je in een stoeltje (al naar gelang het thema kan dit een surfplank of iets anders zijn) van het ene punt naar het andere gaat. Aangezien deze attracties er maar tijdelijk zullen staan, groeit natuurlijk het vermoeden dat hier toch nog een nieuwe attractie zal gebouwd worden. Men denkt dan vooral aan een attractie met als thema “Ratatouille”.

In het Disneyland Park zal men op Central Plaza, waar nu de Bougillumination te zien is, een nieuwe show mogen verwelkomen. Hiervoor zou men een nieuw podium met zo’n 3 verschillende niveau’s bouwen. Ook is er sprake van een show in Discoveryland en misschien zal Thunder Mesa Riverboat Landing in Frontierland ook het decor zijn voor nog een nieuwe show. Zouden we toch kunnen beginnen dromen van Fantasmic! ? De Disney Character Express zou men ook in een nieuw kleedje steken. Bovendien zou Le Château de la Belle au Bois Dormant voorzien worden van nieuwe decoratie en ook Main Street USA zou een nieuwe look krijgen.

We hadden het hier al over de speciale postzegel die de Belgische post op 19 mei 2008 uitgaf en op 29 maart was er in Disneyland Resort Parijs reeds een speciale Pintrading : Mickey’s 80th Pin’versary Event.

No comments:

Post a Comment