CAR
SEXY CARS

Friday, July 18, 2008

Sleeping Beauty

Op 29 april 1957, bijna twee jaar vóór de première van de Disneyfilm “Sleeping Beauty”, werd tijdens een ceremonie met Walt Disney en actrice Shirley Temple “the Sleeping Beauty Castle Walkthrough” geopend.

Volgend jaar is het de 50ste verjaardag van Walt Disney’s klassiekers "Sleeping Beauty" en om dat te vieren, keert in Disneyland Resort een belangrijke attractie met Sleeping Beauty in de hoofdrol, terug.

In Disneyland Resort Anaheim zullen gasten vanaf de feestperiode in december kunnen genieten van een “reawakened”-versie van de walkthrough-attractie in het kasteel van Sleeping Beauty. Man zal er scenes zien met Aurora, haar Prince Charming, Malificent en de andere personages uit het sprookjesverhaal.

Voor de gasten die geen trappen kunnen doen, heeft een speciale ruimte op het gelijkvloers van het kasteel voorzien, van waaruit men de attractie “virtueel” zal kunnen beleven.

Ook Walt Disney Studios Home Entertainment viert de 50ste verjaardag van "Sleeping Beauty". De klassieker wordt op een 2-disc Platinum Blu-ray ™ Hi-Def uitgebracht waardoor het de eerste Walt Disney klassieker zal zijn die in HD (High Definition) te zien zal zijn. Er komt natuurlijk ook nog een 2-disc Platinum DVD op de markt. Een bonus op de nieuwe release wordt “The Original Sleeping Beauty Walk-Through Attraction With Walt Disney Imagineering”.

No comments:

Post a Comment