CAR
SEXY CARS

Monday, August 18, 2008

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian op DVD en Blu-ray

De Walt Disney Companie brengt The Chronicles of Narnia: Prince Caspian op DVD en Blu-ray in Amerika op 2 december 2008 uit. Bij ons in Belgiƫ komt hij een week later, op 10 december 2008, uit. Een prachtig cadeau voor onder de kerstboom.
Op de Blu-ray staat volgend bonusmateriaal : Audio commentary with cast and crew members, Behind-the-scenes documentaries, Deleted scenes, Interactive games, Outtakes,BD-Live functionality.

De DVD bevat een speciale "DisneyFile" dit is een digitale kopie van de film zodat die ook op andere (draagbare) apparaten kan bekeken worden door andere familieleden. Speciale audio commentaar van de regisseur en de acteurs zal al bonusmateriaal worden toegevoegd.

Met de Collector's Edition DVD zal men ook een kijkje achter de schermen kunnen nemen terwijl men de cast en crew interviewt. Men krijgt er een virtuele tour naar de verschillende filmlocaties en sets. Ook van de bloopers en de verwijderde scenes kan men genieten en men probeert de kijker inzicht te geven in de gebruikte technologie voor de productie van de film.

No comments:

Post a Comment