CAR
SEXY CARS

Tuesday, August 19, 2008

Disney World’s 40ste verjaardag

Hoewel het nog iets meer dan 3 jaar duurt vooraleer Walt Disney World Resort op 1 oktober 2011 zijn 40ste verjaardag viert, circuleren er steeds meer en meer geruchten over mogelijke nieuwe attracties die in de verschillende Disney-themaparken zouden komen.

Zo gaan er geruchten over de vernieuwing van een aantal klassieke attracties in het Magic Kingdom en dan denkt men vooral aan Space Mountain, Walt Disney’s Carousel of Progress, Enchanted Tiki Room, The Country Bear Jamboree en the Hall of Presidents. Er wordt ook gedacht aan enkele nieuwe attracties, zoals een kleine zeemeermin dark-ride en een nieuw aanbod van avondentertainment.

Het slechts bewaarde geheim is wel dat Star Tours een nieuw verhaal, wachtrij en film krijgt voor 2011 maar men volgens sommigen zou men ook reeds bezig zijn met filmen voor de "Soarin 'Around The World" zodat men in Epcot en California Adventure de attractie kan updaten. Verder circuleert ook het gerucht dat men in Epcot “Illuminations Reflections of Earth” zal vervangen door een nieuwe show. En natuurlijk mogen we de plannen om een Monsters Inc. achtbaan in de Disney’s Hollywood Studios te bouwen ook niet vergeten.

De vraag is natuurlijk wat er van al deze mogelijke projecten zal kunnen gerealiseerd worden. Yago’s Disney Nieuws houdt u zeker op de hoogte over de stand van zaken van al deze geruchten.

No comments:

Post a Comment