CAR
SEXY CARS

Tuesday, September 2, 2008

Disneyland Halve Marathon

Verschillende records werden gebroken in zowel de dames-, heren- als Mastersdiscipline tijdens de derde jaarlijkse Disneyland Halve Marathon zondag 31 augustus in Disneyland Resort.

John Lucas uit Eugene (Oregon), een marketingsspecialist voor sportieve kleding, won de derde jaarlijkse Disneyland halve marathon en vestigde meteen een nieuw record door in een tijd van 1:08:05 (precies twee minuten sneller dan de winnende tijd in 2007) te finishen. Lucas mooiste moment van deze marathon was toen Mrs. Incredible en Sully de deelnemers op de terugweg van Disney's California Adventure stonden toe te juichen.

De 31-jarige Mary Akor uit Gardena (California)was de eerste bij de vrouwen van deze halve marathon. Akor liep de Disneyland Halve Marathon in een recordtijd van 1:19:24. De 55 jarige Ralph Pieplenbos finishte met zijn rolstoel in een tijd van 1:19:27. De winnares bij de vrouwen in een rolstoel was de 21-jarige Kristen Messer uit Austin (Texas) die hiermee haar titel van vorig jaar verlengde.

Ongeveer een 13.500 lopers uit 50 staten en 16 landen schreven zich dit jaar in voor de magische Disneyland halve marathon. Onder de lopers waren zowel veteranen als beginnelingen. Het parcour liep door de twee Disneyland themaparken en langs de straten van Anaheim. Langs het parcour stonden verschillende Disneycharacters en speelde feestelijke muziek.

De lopers die de halve marathon uitliepen, kregen een medaille met daarop Sleeping Beauty Castle medaille.

Nieuw dit jaar is de “Coast-to-Coast medaille” die aan bijna 1.000 lopers werd uitgedeeld. Deze medaile kreeg men indien men in januari de Walt Disney World Marathon of de Walt Disney World Halve Marathon uitliep en zondag ook de Disneyland Halve Marathon tot een goed einde bracht. Op de Coast-to-Coast medaille staan Walt Disney en Mickey Mouse afgebeeld.

Men kan nu reeds inschrijven voor de Disneyland Halve Marathon 2009 die doorgaat op zondag 6 september 2009.

No comments:

Post a Comment