CAR
SEXY CARS

Sunday, September 14, 2008

Halloween Pré Parade

We hadden het hier al over Halloween 2008 in Disneyland Resort Parijs waar vooral Jack Skellington en zijn vriendin Sally een hoofdrol zullen spelen.

Ondertussen zijn er weer wat details vrijgegeven over de Halloween pré-parade die net voor de Disney’s Once Upon a Dream Parade te zien zal zien. Jack Skellington en Sally zullen de parade openen in het kleine wagentje waar vorig jaar Lilo in zat. Daarna zal er een groep van zo’n 13 pompoencharacters dansen. Zoals we reeds schreven zijn de pumpkins weer van de partij en zullen we de ganse familie terug kunnen ontmoeten.

Ook de oude float uit de Disney’s Prinsessenparade wordt weer van stal gehaald en in plaats van Daisy, Lilo en Clarice zullen dit jaar de Disneyschurken Jafar, Cruella, Gaston, Shang Yu en Ratcliffe het publiek entertainen vanop deze float. Kapitein Hook en Malificent zullen er niet bij zijn want zij staan op de schurkenfloat in de Disney’s Once Upon A Dream Parade. Op het einde van deze pre-parade volgen nog een groep van 13 pumpkindansers.

De muziek is een mix van The Halloween Cavalcade 2006 “'This Is Halloween” van de Nightmare Before Christmas en “'Grim Grinning Ghosts”. Er zal een stop zijn aan Central Plaza en daar zal men een techno remix van de Villainsong horen.

No comments:

Post a Comment