CAR
SEXY CARS

Wednesday, October 8, 2008

2 Jaar !


Yago’s Disney Nieuws werd op 9 oktober 2006 opgestart en “it all started” met een eerste korte post over een mogelijke nieuwe attractie in de Walt Disney Studios in Disneyland Resort Parijs : Stitch Encouter. Ondertussen is deze attractie er gekomen, zij het wel onder een andere naam nl. Stitch Live en proberen wij iedere dag een beetje Disneynieuws neer te schrijven.

We willen vooral onze trouwe bezoekers bedanken want ons bescheiden succes hangt toch heel veel van jullie af ! De blog werd al meer dan 25.800 keer bekeken. We weten wel dat er iemand is die het nodig vond om onze teksten zomaar te kopiëren zonder bronvermelding of link naar onze site te zetten en zelfs op zijn site onze foto’s zette, waar natuurlijk heel vakkundig de naam werd weggesneden, en dat hij dat bij anderen ook deed/doet is nu ook wel geweten maar misschien moeten we dat wel allemaal heel positief zien en betekent dit dat die persoon onze teksten en foto’s wel heel goed vindt ?

We blijven ons best doen om jullie elke dag een portie Disneynieuws te brengen en hopen dat jullie de weg naar Yago’s Disney Nieuws zullen blijven vinden.

No comments:

Post a Comment