CAR
SEXY CARS

Tuesday, October 14, 2008

Disney Legends

Tijdens een plechtigheid aan de Walt Disney Studios in Burbank, heeft de Walt Disney Company 11 nieuwe Disneylegendes verkozen. De Disney Legends zijn gekozen door een comité dat door Roy E. Disney is gekozen. Disneylegendes zijn animators, imagineers, liedjesschrijvers, acteurs en zakelijke leiders die een belangrijke impact op de Disney-erfenis hebben. Met de 11 nieuwe leden zijn er momenteel 227 Disney Legends.

De elf van dit jaar zijn :

Televisiepionier Barbara Walters
Broadcastinglegende Frank Gifford
Stemacteur Wayne Allwine (Mickey Mouse)
Stemactrice Russi Taylor (Minnie Mouse)
Disney Imagineer Bob Booth (Enchanted Tiki Room, New York World’s Fair paviljoens, Epcot en Tokyo Disneyland)
Disney Imagineer Neil Gallagher (Mr. Lincoln voor de New York World's Fair, Enchanted Tiki Room, Magic Kingdom, Epcot, Disneyland Parijs)
Representative director, chairman and CEO of the Oriental Land Company, Toshio Kagami
Animator Burny Mattinson (Lady en de Vagebond, Sleeping Beauty, 101 Dalmatiërs, Beauty and the Beast,Aladdin, The Lion King)
Animator Walt Peregoy (Peter Pan, Lady en de Vagebond, Sleeping Beauty, The Sword in the Stone, Mary Poppins, The Jungle Book)
Disney Imagineer Redmond Dorothea (New Orleans Square, Fantasieland)
Muziekant Oliver Wallace (Dumbo, Cinderella, Alice in Wonderland, Peter Pan, Lady en de Vagebond).

Ze kregen allemaal een “Disney Legends Award” wat een twee meter hoge bronzen beeldhouwwerk is dat de verbeelding, creativiteit en magie uitbeeld. De nieuwe Disney Legends hebben ook deelgenomen aan een handdruk-ceremonie.

De stemacteur en de stemactrice die Mickey en Minnie lieten praten, zijn in het echte leven een paar en dus zijn Mickey en Minnie toch een ook beetje een echtpaar.

No comments:

Post a Comment