CAR
SEXY CARS

Sunday, October 12, 2008

Mickey’s not so scarry Halloween Party

Vrijdagavond was het zover : voor de eerste keer vierde Mickey ook in Disneyland Resort Parijs zijn “not so scarry Halloween Party”. Om kwart voor acht konden de gasten het park binnen en was het verzamelen geblazen aan het kasteel en om 20 minuten over acht opende Mickey samen met Minnie het feest in Fantasyland (merci à ptitenanie69 pour le photo).

Ook verschillende Disneycharacters werden op deze party gespot : .

Maleficent, Jafar en Ratcliff samen met Pumpkin Man, Pumpkin Lady, Gaston en Cruella waren in Fantasyland te zien.

Jack Sparrow had een plaatsje voor The Pirates Of the Carribean in Adventureland gevonden. Dit was trouwens de enige attractie samen het restaurant Blue Lagoon dat open was in Adventurland.

De Hartenkoninging en haar leger van muziekanten kon men aan Le Carrousel de Lancelot ontmoeten.

Winnie de Pooh en zijn vriendjes stonden aan Fantasy Festival Stage in Fantasyland.

Assepoester geflankeerd door Suzy en Perla verwelkomden de bezoekers aan l'Auberge de Cendrillon. Zij werden gedurende de avond afgelost door Mickey en Minnie.

Sneeuwwitje en Stoetel waren ook van de partij en zij stonden voor de hun attractie : Blanche-Neige et les 7 Nains . Even verder stonden Pinocchio en Geppetto voor hun attractie Les Voyages de Pinocchio.

Om 21 uur was er dan de show “Merlin et l'Académie des Sorcièreses” waarin Minnie, Clarice, Daisy en Lilo een rol speelden .

Als afsluiter was er een miniparade waarvoor de Disney’s Character Express van stal werd gehaald. Hier alvast een filmpje.

No comments:

Post a Comment