CAR
SEXY CARS

Sunday, December 14, 2008

2 nieuwe parades in 2009

In 2009 begint in de Amerikaanse Disneyparken “What Will You Celebrate?”. Hiervoor zouden er in Walt Disney World 2 nieuwe parades in het Magic Kingdom komen. Een eerste parade is reeds door Disney bevestigd en deze parade kan je een beetje vergelijken met de Disney Character Express uit Disneyland Resort Paris. Het is ook een korte parade die verschillende keren per dag zal uitgaan. Deze parade zal de “Main Street Family Fun Day Parade” vervangen die reeds verdwenen is en kreeg de naam “Move It! Shake It! Celebrate It! Street Party”.

De nieuwe parade “Move It! Shake It! Celebrate It! Street Party” bestaat uit een aantal rijdende verjaardagscadeaus met Disneycharacters op zoals o.a. Genie, Lumière, Timon, Sebastian en Mad Hatter. Voor Cinderella's Castle wordt er gedanst op vrolijke muziek en daarna gaat het richting Main Street USA. Deze parade zal ergens midden april van start gaan.

Over de tweede nieuwe parade doen ze nogal geheimzinnig. Momenteel gaat de "Disney Dreams Come True Parade" nog dagelijks uit maar dit zou eind januari 2009 veranderen. Dan zou volgens de geruchten de “Walt Disney's Parade of Dreams” uit Disneyland Resort Anaheim naar Walt Disney World verhuisd zijn. In maart dachten wij dat dit pas in 2010 zou gebeuren.

Men weet nog niet of er aanpassingen aan de floats zullen gebeuren. Als we op de geruchten voortgaan dan is men wel zeker dat er 8 floats zullen zijn met als thema “dream” en er zouden ook vele Disneycharacters te zien zijn. De parade zal 3 stops hebben en als we het we de geruchten mogen geloven dan zou de muziek hetzelfde blijven zoals nu namelijk “Welcome” uit de Disneyfilm “Brother Bear”van Phill Collins.

No comments:

Post a Comment