CAR
SEXY CARS

Friday, December 5, 2008

Disney on Ice

Assepoester, Jasmine (Aladdin), Ariel (De Kleine Zeemeermin), de Schone Slaapster, Belle (van het Beest), Mulan en Sneeuwwitje samen in één wervelend ijsspektakel: in de wonderlijke wereld van Walt Disney kan alles.

Wie had een eeuw geleden durven dromen dat het Sneeuwwitje van Walt Disney het ultieme archetype zou worden van die oude sprookjesfiguur? Dat de kleine zeemeermin, al zo lang een standbeeld, tot 'leven' zou komen in een tekenfilm? Dat al die prachtige verschijningen zo populair zouden worden? En nu zitten ze zowaar allemaal samen in dezelfde show, een show op het ijs, Princess Classics. Met als speciale gast Tinkelbel, het elfje van Peter Pan.

Voor de kinderen zijn de Disney On Ice-spektakels magische, onvergetelijke ervaringen. Zeker als papa, mama, oma en/of opa ook nog eens al hun grilletjes inwilligen. Een programmaboekje, een 'originele' Disney-drankbeker, lichtgevende prullaria, allerhande snoepgoed, cd's en dvd's: een middagje Disney On Ice kost algauw evenveel als het ticket.

Maar wie dat er allemaal voor over heeft, en wie zich laat meevoeren op de gracieuze melodieën en bewegingen zal net als de kinderen een heerlijke tijd beleven. De meest aangrijpende momenten uit meer dan 70 jaar tekenfilmgeschiedenis worden in elkaar verweven tot een uniek spektakel, dans, sport, akrobatiek, schaatskunst en theater in één.

Disney On Ice: Princess Classics

Vorst Nationaal 5/8 maart 2009

Lotto Arena 25/2-1/3.


Bron: Disney On Ice

No comments:

Post a Comment