CAR
SEXY CARS

Thursday, December 18, 2008

Jaar van de os !

Alhoewel de sneeuw nog neerdwarrelt in Hong Kong Disneyland en en men er nog steeds van een sprankelende kerstsfeer kan genieten, maakt het resort zich reeds op voor het jaar van de os. In de Chinese astrologie is het jaar 2009 namelijk het jaar van de os, vorig jaar 2008 vierde men het jaar van de rat dat toen voor Disney “Year of the Mouse” werd.

Om het jaar van de os te vieren is er in Hong Kong Disneyland een speciaal feestprogramma dat start op 16 januari 2009 en stopt op 8 februari 2009. Vieringen zijn een integraal onderdeel van de Chinese traditie en Hong Kong Disneyland Resort zal één van de beste locaties zijn waar de gasten zich kunnen voorbereiden op het Chinees Nieuwjaar wat de start van het jaar van de os betekent. Mickey viert het Jaar van de Os en dat zal voor de bezoekers een uitbundige ervaring zijn gevuld met geluk, liefde en vele andere aspecten van het Chinese Nieuwjaar.

"Met de festiviteiten die 10 dagen voor het Chinees Nieuwjaar beginnen, zulllen de gasten genieten van een meeslepende traditionele viering met een vleugje Disney dat alleen Hong Kong Disneyland kan bieden. Er zal voor de gasten van alle leeftijden tijd genoeg zijn om deel te nemen aan hun favoriete Chinese Nieuwjaaractiviteiten, alsook voor het verzamelen van de onbeperkte zegeningen die beschikbaar zullen zijn op het Resort voor de beste start van het nieuwe jaar, "aldus Maple Lee , Vice-President, Marketing van Hong Kong Disneyland Resort.

Creativiteit gecombineerd met een traditionele Chinese viering overgoten met de magie van Disney betekent o.a. dat de gasten op de foto kunnen op de Lucky Trail. De gasten zullen kunnen poseren met hartvormige perzikbloesems, torenhoge bamboe, en nog andere beeltenissen die het symbool zijn van een unieke Chinese zegen. Tevens zal men in het park dankzij de deskundigheid van de tuinbouwers van Disney de waarden geluk, liefde en romantiek, welvaart, succes, rijkdom, familie, … kunnen ontdekken.

Om het oude jaar uit te wuiven en het nieuwe jaar te verwelkomen, zal Mickey Mouse een levendige groep van Chinese trommelaars leiden tijdens the all-new Celebration-parade met verschillende Disneycharacters zoals o.a. Minnie Mouse en Goofy. In deze dagelijkse parade zullen naast de Disneycharacters ook reusachtige marionetten, schitterende kostuums en zelfs een gouden draak te zien zijn.

Met cirkels die “eenheid” symboliseren in de Chinese traditie, zal Hong Kong Disneyland gevuld worden "eenheidrides' zodat gezinnen samen kunnen genieten van o.a. Orbitron, Dumbo The Flying Elephant en Mad Hatter Tea Cups. En met een beetje geluk kunnen ze blijven zitten zodat ze dubbel kunnen genieten.

Ook zal Mickey’s Huis versiert worden voor het feestelijke Nieuwjaarsseizoen. Mickey kijkt er al naar uit om de gasten te verwelkomen in zijn feestelijke gedecoreerd huis en in zijn keuken staat een bijzondere verrassing te wachten.

Natuurlijk zal het feestgevoel in het hele park en in de twee Disneyhotels overvloedig aanwezig zijn. Men zal er kunnen kiezen tussen zo’n 80 volledig vernieuwde feestmenu’s en men mag zeker niet vergeten om iets van de 70 nieuwe merchandisespulletjes mee te nemen als geschenk of souvenir.

Bron : Disney

No comments:

Post a Comment