CAR
SEXY CARS

Tuesday, December 9, 2008

Tokyo Mater

Tokyo Mater is de nieuwste Disney/Pixar kortfilm die vanaf vrijdag 12 december in de Amerikaanse zalen te zien zal zijn voor Bolt. Het is meteen ook de eerste digitale 3-D kortfilm. Met de short Up in 3-D die deze zomer verwacht wordt, en een re-release van Toy Story en Toy Story 2 wordt de weg vrijgemaakt voor het derde hoofdstuk in het 3D verhaal namelijk de komst van Tokyo Mater in 2010. Deze moet uiteindelijk de voorbode worden van de terugkeer van de characters uit Cars in 2011 met Cars 2.

Deze keer nam John Lasseter terug plaats in de regiestoel en dit voor het eerste sinds 2006 toen Cars uitgebracht werd. Hij brengt de autocharacters terug naar het grote scherm als een onderdeel van de reeks "Cars Toons" waarvan de eerste drie werden uitgezonden op Disney Channel, Toon Disney en ABC Family. Deze keer zetten de Cars-characters hun eerste stap in de wereld van de derde dimensie wat tevens een eerste voorbeeld is van wat we de komende jaren van de Disney/Pixarstudio te zien zullen krijgen.

Tokyo Mater duurt ongeveer zes minuten en bevat heel wat humor. Mater vertelt aan Lightning McQueen over zijn avonturen in Japan en over het misverstand waardoor hij gedwongen werd om dwars door de stad Tokyo te racen.

De neon-reclame in de 3-D Tokyostad is fantastisch en de Lasseter heeft de skyline bezaaid met subtiele inside jokes van Buy-N-Large-borden (WALL.E) tot Monster Cars, Inc (Monsters, Inc.). Er zijn de vele woordspelingen en er is zelfs een gevecht tegen Ninja’s.

Bron : Comingsoon.net

No comments:

Post a Comment