CAR
SEXY CARS

Thursday, January 22, 2009

Disney Cruise Line nr 1

Disney Cruise Line werd onlangs door de lezers van “Condé Nast Traveler magazine” bekroond met de 9th annual “Reader’s Cruise Poll".

De winnaars werden aangeduid via een enquête met meer dan 11.000 deelnemers die over zo’n 400 schepen moesten oordelen. De deelnemers werd gevraagd om een beoordeling te geven aan de schepen op basis van specifieke criteria waaronder de kajuiten, de activiteiten, dienstverlening, het ontwerp en het decor, het eten, de routes en de excursies.

"We zijn blij met deze waardering van de lezers van een dergelijk gewaardeerd reismagazine" zei Tom McAlpin, president van de Disney Cruise Line. "Dat we bovenaan deze lijst staan is een bewijs van de schoonheid van onze schepen en de inzet van onze cast en crewleden om een unieke vakantie te creëren voor elk lid van de familie".

De Disney Cruise Line is dit jaar als eerste gerangschikt in de categorie "Grote schepen" met de Disney Wonder maar de Disney Magic heeft hier ook wel een vierde plaats in de wacht gesleept. Bovendien staat de Disney Magic ook in de top vijf op de lijst van de algemene cruise-ervaringen.
De Disney Wonder staat ook vermeld in de top 5 op de lijst van de "Cruise Spa Reader's Poll" wat betekent dat de Disney Wonder over één van de 5 beste kuuroorden op zee beschikt volgens de lezers.

Disney Cruise Line heeft reeds meer dan 50 awards ontvangen sinds zijn ontstaan in 1998. Deze prijzen hebben betrekking op alle aspecten van de exploitatie van de cruiseschepen gaande van de restaurants en entertainment tot de activiteiten voor jongeren en de spafaciliteiten.

No comments:

Post a Comment