CAR
SEXY CARS

Tuesday, January 13, 2009

Kim Possible World Showcase Adventure

We hadden het hier reeds over deze nieuwste attractie voor Epcot in Walt Disney World maar de opening is dus niet meer voor 2008, zoals aangekondigd maar ergens in het voorjaar van 2009.

Jaarpashouders voor Walt Disney World Passholders kunnen zich vanaf 5 februari om 10 uur registreren zodat ze één van de eerste gasten zijn die nieuwste attractie in Epcot “Disney’s Kim Possible World Showcase Adventure” kunnen bezoeken.

In Kim Possible World Showcase word je uitgenodigd om deel te nemen aan een geheime missie samen met Kim Possible en haar team om de slechteriken te vangen. Het is een interactief avontuur gebaseerd op de characters van de animatiereeks Kim Possible op Disney Channel.

Je transformeert in een geheim agent en maakt gebruik van gadgets zoals de Kimmunicator en vind dankzij Kim's instructies verborgen aanwijzingen om de missie te voltooien.

De previews gaan door vanaf 26 februari tot 1 maart 2009, tussen 10 uur ’s morgens tot 20 uur ’s avonds. Elk Kim Possible adventure duurt ongeveer een 30 à 45 minuten.

No comments:

Post a Comment