CAR
SEXY CARS

Saturday, January 24, 2009

Mickey Star

Nikos Aliagas, de beroemde presentator van Star Academy, zal op 28 maart 2009 in opdracht van TF1 in prime time een programma in samenwerking met Disneyland Resort Parijs presenteren. Het park zal dan die zaterdag uitzonderlijk om 20 uur sluiten in plaats van om 22 uur.

Het project, dat de naam "Mickey Star" kreeg, wordt in diverse Europese landen gelanceerd waaronder naast Frankrijk ook België. Toon je danstalenten en vergezel Mickey op het podium in Disneyland Resort Parijs.

Via het internet nodigt men jonge kandidaten (minder dan 12 jaar) uit om deel te nemen aan een casting. Voor België kan je via de Franstalige tv-zender Club RTL inschrijven.

Ben je dus jonger dan 12 jaar dan kan je deelnemen aan een wedstrijd die je misschien de kans geeft om samen met Mickey te dansen tijdens een grote show ter gelegenheid van de start van la Fête Magique de Mickey/Mickey’s Magical Party in Disneyland Resort Parijs. Je kan deelnemen aan de casting op 14 februari of je video met je danskunsten mailen naar concours@rtl.be. Je kan ook via www.youmaketv.be of via het inschrijvingsformulier op de website deelnemen.

De 5 geselecteerde kandidaten zullen op zaterdag 21 februari samenkomen waar ze de choreografie voor “Mickey Star” zullen aangeleerd worden. Een jury bestaande uit Nancy Sinatra, Thomas Ancora en een choreograaf van Disney zal dan beslissen wie mag deelnemen aan de grote finaleshow in Disneyland Resort Parijs en wie samen met Mickey op het podium mag dansen op het liedje “Mickey Star”.

Nadat de kandidaten geselecteerd zijn zal Nikos Aliagas samen met Mickey op 28 maart live op TF1 vanuit Disneyland Resort Parijs de finale presenteren van “Mickey Star”.

Het is nog afwachten of de Vlaamse zenders hieraan zullen deelnemen. We hebben gisteren reeds gemaild naar VTM maar hebben nog geen antwoord ontvangen. We houden jullie op de hoogte.

No comments:

Post a Comment