CAR
SEXY CARS

Sunday, January 18, 2009

Nieuwe audities

In november 2008 waren er reeds audities voor de shows in de Walt Disney Studios in Disneyland Resort Parijs.

Op 29 januari 2009 om 10 uur zijn er in Londen (Dance Works – 16 Balderton Street) audities voor “High School Musical On Tour !” (volgens sommige bronnen zouden we in de Walt Disney Studios de versie ‘High School Musical, Senior Year krijgen vanaf april 2009), ook voor “It's Party Time...with Mickey and Friends” en “It's Dance Time...in Discoveryland".

Men is op zoek naar energieke dansers met een sterke persoonlijkheid die over zowel klassieke danstechnieken als Jazztechnieken beschikken.

Voor High School Muscial on Tour is het een pluspunt als je een kennis hebt van Street Dance / Hiphop , het uiterlijk van een 16-19 jarige hebt. Jongens die basketball kunnen hebben ook weer een pluspunt. Het contract start vanaf september 2009.

Wie geselecteerd is voor “It's Party Time... “ kan een contract onderschrijven dat loopt vanaf februari tot november 2009.

Ook voor “It's Dance Time... “ is kennis van Hiphop/street Dance een pluspunt. Ook hier lopen de contracten vanaf februari tot november 2009.

Alle kandidaten moeten minimum 18 jaar oud zijn en alle nationaliteiten zijn welkom. De geselecteerde kandidaten zullen in de namiddag voor een gesprek worden uitgenodigd.

No comments:

Post a Comment