CAR
SEXY CARS

Saturday, January 17, 2009

Toy Story Playland

Disneyinparis en Christophe stuurden ons een mail met de het nieuws dat de plannen voor de uitbreiding van de Walt Disney Studios in Disneyland Resort Parijs vroegtijdig zijn uitgelekt. We hadden het hier en hier al over de mogelijke attracties die er zouden komen maar op DLP.info heeft Meeko120103 een volledige beschrijving van Toy Story Playland gepost. Normaal zouden deze plannen pas op de Share Holders Meeting op 11 februari uit de doeken gedaan worden.

Wanneer je Route 66 afloopt zie je een gigantische robot die Scrabbleletters vast heeft die het woord TOY STORY Playland vormen. Vanaf dan splitst de weg : links ga je naar de attracties ARMY MEN PARACHUTE JUMP en Slinky DOG Ride, rechts loopt de weg naar het bos (en een toekomstige uitbreiding waarover de Disney Imagineers nog volop aan het brainstormen zijn) en de RC RACER Halfpipe Coaster. Beide wegen lopen rond de Slinky DOG Ride en komen samen aan de voorkant van de RC Racer.

ARMY MEN PARACHUTE DROP:

Stel je de set van Pearl Harbor van de Studio Tram Tour voor en geef deze Toy Story kleuren. Een enorme babyphone leid je naar de ingang op je weg kom je o.a een Toy Jeep tegen tot je in een kleine loods arriveert. Tussen de rit en Studio Tram Tour herken je een vliegtuig (ja, Disney recycleert oude rekwisieten.) De ride zelf brengt je op een hoogte van zo’ 25 meter (de hoogte van Studio 1) en per stoel zitten 3 gasten. Buiten zou er een fotolocatie voorzien zijn waar je foto’s kan maken alsof je zelf aan het parachutespringen bent.

SLINKY THE DOG:

Deze attractie bevindt zich tussen de ARMY MEN PARACHUTE DROP en het kostuumgebouw (net achter de robot bij de ingang). vindt u deze rit. Het is een rupsbaan (zoals de Musik Express van Mack) opgebouwd rond Slinky die achter zijn staart zit. Je ontdekt er het grote plastieken gebouw waar meneer en mevrouw Potatohead elkaar kussen in Toy Story 2, je passeert er langs de beroemde Pixar Ball, constructies gemaakt van KNEX, grote dominoblokken, … Aan de rechterkant zie je o.a. Rex de dinosaurus en de plastieken aapjes die een ketting vormen.

RC RACER:

Vooraleer men in de 35 meter hoge roetsbaan in een U-vorm kan plaatsnemen, heb je reeds genoten van een wandeling op een racecircuit. Je hebt er tijd genoeg om er de vele ups en downs te zien van de ride. Na de rit kan je een foto nemen in een auto met afstandsbediening.

Heb je al enig idee hoe Toy Story Playland er zal uitzien? Misschien dat dit binnen enkele weken al veranderd want dan zal Studio Tram Tour in plaats van rechtdoor richting Dinotopia te rijden, een grote bogen maken rond de werken en dit zal dan de achterkant van TOY STORY Playland zijn. Wanneer je dit zal zien, dan zal je al een beter zicht krijgen op de omvang van het hele gebeuren.

No comments:

Post a Comment