CAR
SEXY CARS

Wednesday, March 4, 2009

High School Musical 4

We hadden het hier in december 2008 reeds over het feit dat er castings georganiseerd werden voor een vierde High School Musical-film en ondertussen heeft Disney dit officieel bevestigd. Belangrijk nieuws hierbij is echter wel dat de hoofdrolspelers uit de vorige 3 films, met name Zac Efron en Vanessa Hudgens, niet meer meespelen.

De hoofdpersonages uit High School Musical 3 hebben hun eindexamen achter de rug en verhuizen van de middelbare school naar de collegebanken. Zac Efron en Vanessa Hudgens keren daarom niet terug in de nieuwe film maar er zullen wel een paar jonge acteurs en actrices hun opwachting maken die in de derde film voor het eerst te zien waren. Het plot van de nieuwe film bevat natuurlijk een liefdesverhaal en de rivaliteit tussen de East High Wildcats en de West High Knights.

De opnames voor deze vierde film beginnen eind dit jaar en de film zal in 2010 in première op Disney Channel vertoond worden. De High School Musical-reeks is zeer winstgevend voor Disney Channel want de eerste twee films uit 2006 en 2007 werden wereldwijd bekeken door ongeveer 300 miljoen mensen in meer dan honderd landen. High School Musical 3: Senior Year heeft sinds de release in oktober 250 miljoen dollar (bijna 200 miljoen euro) opgebracht.

Bron: BBC

No comments:

Post a Comment