CAR
SEXY CARS

Tuesday, March 3, 2009

Startschot

Na een intensieve planning en een grondige ontwerpfase bij Cruiseschepenbouwer Meyer Werft heeft men gisteren 2 maart 2009 in Papenburg het startschot gegeven voor de bouw van de eerste van de twee nieuwe cruiseschepen voor de Disney Cruise Line.

Op dit memorabele moment mocht Disney’s boegbeeld, Mickey Mouse natuurlijk niet ontbreken en samen met Karl Holz (president van de Disney Cruises Lines), Bernard Meyer (de grote baas van Meyer Werft, projectleider Philip Gennotte en Frank De Heer (projectmanager Disney Cruise Lines) mocht Mickey Mouse de startknop indrukken van de computergestuurde plasmatoorts waarmee de start van de bouw van de nieuwe schepen wordt ingeluid.

De naam van het nieuwe Disney Cruiseschip zal pas op een later tijdstip bekend gemaakt worden. Het is wel duidelijk dat het ontwerp van het schip heel goed op de klassieke modellen uit de jaren'30 lijkt. De ingenieurs en ontwerpers hebben inspiratie gezocht bij de voormalige Transatlantisch zeereuzen. We zien dit vooral terug bij de enorme zwarte romp, de twee schoorstenen en de patrijspoorten. Het schip wordt zoals de Disney Magic en de Disney Wonder aan de buitenkant in de kleuren van Mickey Mouse geschilderd.

No comments:

Post a Comment