CAR
SEXY CARS

Tuesday, February 13, 2007

Villages Nature 2

Dit project werd reeds in 2003 aangekondigd maar er zijn verschillende haalbaarheidsstudies gedaan vooraleer men groen licht gaf voor dit project. De kostprijs van dit nieuwe project wordt op 1,8 miljard euro geschat. Dit zou gefinancierd moeten worden door de verkoop van vastgoed aan investeerders zoals de groep Pierre & Vacances steeds werkt. Door de verkoop van appartementen en huizen aan particulieren zou men 1,3 miljard kunnen financieren. De resterende 500 miljoen zal via verhuring door de gemeenschappelijke vennootschap van Pierre & Vacances en EuroDisney SCA komen. In een eerste fase zou men beginnen met de bouw van 2300 appartement op een 183 hectare. Deze eerste fase zou vóór 2010 gelanceerd kunnen worden.

De volgende stappen :
In de twee komende jaren, zullen de openbare en particuliere partners regelmatig binnen een besturingscomité bijeenkomen om de voorwaarden voor ontwikkeling en implementatie van het project te bepalen en eventuele aanpassingsstudies uit te voeren, om een kaderovereenkomst (Accord Cadre) te sluiten. Verschillende studies en aanvullende methodes zullen uitgevoerd worden om de uitvoerbaarheid van het project te valideren : o.a. het juridisch kader, eigendomsrecht, aanpassingsvoorwaarden van de terreinen, toegang voor het openbaar vervoer, financiering van de investeringen van duurzame ontwikkeling, commerciële, financiële, en economische aanvullende studies, de economische omstandigheden op de vastgoedmarkt.
Na deze nieuwe etappe, zullen de partners een besluit vormen over de uitvoerbaarheid van het project en zullen zij eventueel, de details van het kaderovereenkomst (Accord Cadre) formaliseren.

http://www.eurodisney.com/data/309.pdf

No comments:

Post a Comment