CAR
SEXY CARS

Tuesday, December 4, 2007

Disneycharacters voor de rechter ?

Een rechtbank in het Italiaanse Napels heeft de Mickey Mouse, Donald Duck en Daisy Duck gedagvaard. "Topolino, Paperino, Paperina", de Italiaanse namen voor de characters, worden genoemd als partijen die schade hebben geleden in het proces van een Chinese man die terechtstaat wegens het vervalsen van producten van de filmstudio's Disney en Warner Bros.

Op de getuigenlijst staan niet alleen de betrokken bedrijven en hun advocaten, maar ook de characters die op het speelgoed stonden afgebeeld die de man zou hebben nagemaakt, zei Fiorenza Sorotto, een directielid van Disney Italiƫ. "De bewoners van Disneyland kunnen zelf jammer genoeg niet komen maar we zijn wel blij dat de figuren als echt beschouwd worden want dat willen we immers bereiken" aldus nog Fiorenza Sorotto.

Volgens een advocaat van Disney zal de dagvaarding nu wel aangepast moeten worden, waardoor het proces waarschijnlijk vertraging zal oplopen. Nu maar hopen dat Mickey, Donald en Daisy niet vervolgd worden als ze niet komen opdagen.

No comments:

Post a Comment